Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bu hiç bir işe yaramaz net sağlayıcısından neler çekiyorum ya Tanrı belalarını versin yani!! Msn im calısmıyor kaldı kı bu gece bır konuyu alıcaktım arkadastan!! Icq da calısmıyor ne oluyor bır bılen var mı??[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
chagy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 açılıyor artık düzeldi galiba :D[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bendede aynı sorun vardı, mütemadiyen çat diye kopuveriyordu, bikaç gün ard arda olunca aradım dedim böyle böyle, dedi telefonun öbür ucundaki "aaa sinyal yok sizde" diyecektim e madem bakabiliyosun beni ne diye kastırırsın bak, gör, ara beni söyle servis yollayacaz diye. adam kayıt bıraktırdı, hobareey diğer bilmemneyi aradım, kayıt yok sonra arayın dedi, 9849864 kere aradıktan sonra anca kaydı aldı, saat belirlendi. ertesi gün internet gelmişti ama ben yine malak gibi bekledim servisi daha çok küfür ettim. yani bu yazıdan çıkarılacak sonuç kablonete kafam girsin:D bi sonuç daha varki sinyallerde sakatlık olabilü, servis neyin ara. ama sağlam sinir lazım:-)[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected]
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 genel bi sorun var galiba. kablodan deyil..
Öne çıkan mesajlar