Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Ipad 5, ipad mini tanitimi bekleniyor arti macler vs.. Gecen hafta aldigim ipad 4 u cikacak olana bakip geri vermem buyuk olasilik. Daha hafif ipad pls.. Birde su sivri kenar yerine daha yuvarlak olsun. Vucudu rahatsiz ediyor.. Isteklerim bu kadar.. Mini dusunmem cizgi roman oncelik cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 mbp ye adam gibi update gelsin onu alacagim. Bir de yarin muhtemelen turkiye online store u da duyurucaklar arada derede biyerde 10sn kadar ayirirlar diye tahmin ediyorum. asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Filmin icinde turkiye gecince sevinen subyan gibi olucaz sdf "Turkiye dedi, turkiye dedii" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 "istanbul dedi di mi , sen de duydun?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ciktigi gibi pre-order isler benden ipade nexus 7 ekrani iyice sarilasti neyi yanlis yaptim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Daha hafif ve daha ince yerine işlevsel özellikler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 yeterince islevsel acikcasi , isteklerin neydi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kacta basliyo event? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 live stream yapacaklar mı ya yoksa bloglardan mı takip edeceğiz yine? live stream yoksa 3 gün sonra falan izlerim apple'a yüklenince. apple'ın tabletler güzel gerçekten, daha hafif + daha uzun ömürlu olursa daha iyi olur. 64 bit + finger print garanti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 13" ipad olabiir deniyor. birde surface tarzi klavye gelebilir deniyor ama bakacaz. 13' varsa 13' yoksa 10' preorderi gecerim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 13 olsa gayet iyi olur lan. 1 aydır şu adamlar niye büyük hafif tablet yapmıyorlar diye düşünüyordum. şöyle pedere almalık olur adam internete girer negzel. gerçi +199 dölar gömerler artık heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 13 inch yok sizanlarda. Mini arti ipad 5.. 13 inch hugeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben de sanmıyorum da güzel olurdu apple'dan çıkması. hatta kazara bi kere cıkarsınlar sonra çıkarmasalar da olur. standart olur zaten sonra ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Kanuni said: yeterince islevsel acikcasi , isteklerin neydi ki ? Apple fanları "gayet güzel hiç bir eksiği yok" diyor, sonra yeni özellikler açıkladıklarında "işte bu ya, işte budur" diye seviniliyor. Gerçi Steve Jobs öldü ama düzen aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 örnek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben sana soruyorum warhero, ne bekliyorsun extra olarak ipad ve serisinden ? cok basit soru. apple fani android fani degil olay. ciddi sekilde eksikligi nedir ki beklentin var gelistirilmesi ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 basladi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 http://www.engadget.com/2013/10/22/apple-liveblog/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 guzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Kanuni said: ben sana soruyorum warhero, ne bekliyorsun extra olarak ipad ve serisinden ? En basitinden iPhone 5s'te eklenen özellikleri ekleyebilirler. Wacom'un tablet stylus'ının güzel olduğunu duydum, ama Apple'ın kendi stylus'u yok sanırım, yeni iPad'le çok hassas çalışan bir stylus getirebilirler. 4K video çekimi ve 4K video oynatması koyabilirler vs... Ama söylemek istediğim şey benim ne istediğim değil. Apple fanlarının davranışları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 su isteklerini bizde isteriz neden istemeyelim. daha bugun wacom bamboo stylus aldim ipade. dedigin gibi biraz geriden geliyor response ama sonucta tablet bu cizim icin degil ana amaci. 4k daha ceken alet yok benim bildigim bir tek cin mali cep telefonunda biliyorum ynailiyor olabilirim. istedigin aslinda bir apple faninin isteyebilecegi hadi apple goster dunyaya en yeni teknolojiyi gene sen koy demek gibi olmus. acikcasi ben her seyinden memnunum ipad serisinin, keske hafif olsa biraz pil omrunden yemeden ama :) birde kenarlari keskin olmasin o kadar. bunlarda gelecek sanirim bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 30 dakkadir mac - os ulan yeter sadede gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Abi sadeti bu zaten. Ipad trivial olay. Bugunki eventin olayi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Kanuni said: 4k daha ceken alet yok benim bildigim bir tek cin mali cep telefonunda biliyorum ynailiyor olabilirim. Note 3'ler 4K çekebiliyormuş, ama video stabilization kullanamıyormuşsun. Yeni iPad'in Note 3'ten fazla işlemci gücüne sahip olması durumda 4K+stabilization çalıştırabilmesi mümkün olabilir (yazılıma bağlı elbette) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 interpolation ile orite veya cakuzi marka 250 liralik fotograf makineleriyle de cekilir 4k video icine yazilimi gomersen. Olayin sensor kalitesi ve optik performans oldugunu anlatamadik bi turlu. megapiksel savaslari geride kaldi. gecin bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar