Muratti Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 nebula page sisteminde bir sorunla karsi karsiya kaldim.page atildigi zaman .pg yazip page menusu geldiginde console da 15:14:ERROR:(page.scp,350)Exp_GetVal Divide by 0 gibi bir hata aliyorum.nasil duzeltebilirim?forumlarda hep nasil konulacagi hakkinda sorulmus ama bu hatayla karsilasan sanirim hic forum acmamis.kisaca arastirdim demek istiyorum.:) yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 direkmi error veriyor yada oyun icinden page atmak isteyincemi error u cıkariyor ?[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muratti Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 page geldigi zaman .pg yaziyorum o zaman hata veriyor.page yokken .pg yazdigim zaman sorun yok.anladigim kadari ile bu staff islevselligi felan olayinda hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Divide by 0 dedigine gore bir sayiyi eval kullanarak 0 ile bolmeye calismissin, ki sphere amca olmaaaz! demis. heval kullansan sorun olmazdi. nebula page sisteminden hatirladigim kadariyla muhtemelen staff islevselligi bilmemnesi hesaplarindan kaynaklaniyordur. page atip o page'e bir sure bakmamayi denesene.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muratti Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Delinquent tesekkur ederim dedigin gibi belli bir sure bakmadim.sorun duzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 rica ederim.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar