Muratti Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 nebula page sisteminde bir sorunla karsi karsiya kaldim.page atildigi zaman .pg yazip page menusu geldiginde console da 15:14:ERROR:(page.scp,350)Exp_GetVal Divide by 0 gibi bir hata aliyorum.nasil duzeltebilirim?forumlarda hep nasil konulacagi hakkinda sorulmus ama bu hatayla karsilasan sanirim hic forum acmamis.kisaca arastirdim demek istiyorum.:) yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim
Spector Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 direkmi error veriyor yada oyun icinden page atmak isteyincemi error u cıkariyor ?[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Muratti Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 page geldigi zaman .pg yaziyorum o zaman hata veriyor.page yokken .pg yazdigim zaman sorun yok.anladigim kadari ile bu staff islevselligi felan olayinda hata veriyor.
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Divide by 0 dedigine gore bir sayiyi eval kullanarak 0 ile bolmeye calismissin, ki sphere amca olmaaaz! demis. heval kullansan sorun olmazdi. nebula page sisteminden hatirladigim kadariyla muhtemelen staff islevselligi bilmemnesi hesaplarindan kaynaklaniyordur. page atip o page'e bir sure bakmamayi denesene.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Muratti Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Delinquent tesekkur ederim dedigin gibi belli bir sure bakmadim.sorun duzeldi :)
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 rica ederim.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Öne çıkan mesajlar