Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bölünmüş HD birleştirmek

chagy

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar,şimdi bende C,D,E,F var bölünmüş olarak
toplam 40gb

Şimdi bilgisayar yönetimi altında disk yönetimi bölümünden,herşekilde istersen siliyorsun,harfini değiştiriyorsun falan filan..
ancak benim istediğim E yada F yi D'ye eklemek ve D'ye format atmak istemiyorum,E yada F ye format atmam sorun değil.

sorum ise şu,var olan bir mantıksal sürücüye-o sürücüye format atmadan-başka sürücü ekleyebiliyor muyum ve eğer yapabiliyorsam nasıl?[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

partition magic
ama dikkatli olunması gerek eğer sistemde bir sistem bir de onun dışında ikinci bir hdd varsa

ben ikinci hdd'deki partitionları birleştirirken birincideki sistem olan hard diskin master boot record'unu (MBR) da sildiğim için çok problem yaşadım

yani dikkat etmek gerekiyor buna, bilmeyenler için hatırlatayım dedim aklıma gelmişken (ben acemiydim bilmediğim için belki de salaklık ettim bir yerlerde ama yine de benim gibi olanlar olabilir :))[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Yok tek hd,D sürücüsünde sadece neverwinter nights var o da maşallah oldu 6gb expansionlar,cep,moduller falan filan derken
zaten kapasite 7gb teklemeye başladı oynarken,dedim acaba alanla ilgili sorun olabilir mi,o yüzden birleştirme kararına vardım
deniyim bu partion zımbırtısını,teşekkürler.[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...