BaaL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yaptırmak istiyorum. freelancer'a yazmadan bir buraya yazayım dedim. amatör bir iş istemiyorum. sitede satılacak ürünler şu tarz olacak : http://www.brickhousesecurity.com/ güvenlik kameraları, gizli kameralar, gps trackerlar vb. 5 kategori opsiyonu, her kategoride 30 ürün opsiyonu yeterli. düzgün bir backoffice lazım ki biz her şeyi halledebilelim zırt bırt destek almak zorunda kalmadan. minimal bir tasarım yeterli, şu tarz: http://www.mubastore.com/ düzgün e-ticaret sitesi templateleri üzerinden de kabulüm. yaparım(z) hakkını vererek diyen fiyat vs ve bilgi ile mesaj atarsa sevinirim. bir de bir sorum bu site ve vpos ingiltere'de olacağından, türkiye'den birisinin yapmasında nasıl bir sorun yaşarım? yaşar mıyım? siteyi kullanacak kişiler 3 türk olduğu için türkçe back office, ingilizce arayüz istiyorum misal bu nasıl olur? bu sorularıma cevap vereceklere benden malbuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Ingilizce bilmeyip ingilterede is yapmaya calisan turkler en son 1978de goruldu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ingiltere'de pek bulunmadığın ya da belli bir kısmında takıldığın ne kadar belli. üçü de 10 sene üzeri ingiltere'de ingilizceleri anadilleri gibi ama türkçe back office istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 gitti bizim malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 om attim kontrol edip donersen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 döndüm teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 e-ticaret sitesi yapan başka kimsecikler yok muydu burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar