Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 nezle eheh geçer la dsf diye diye sinüzit oldum doktora gidin benim gibi mal olmayın virgülü nereye koyarsanız allah sizi öyle yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 chrome said: yarin 7 de kalkmam lazim Uyuyamiyorum Ishalim var Atesim var Grip oldum Sumugum akiyor Oksuruyorum habire 7:10 da kalkıyorum ama uykusuzluk nedeniyle çoook daha erken oluyor bu saat.. ishalim yok ama sinir stress den bildiğin kız gibi gaz var kabızlığa doğru yol alan.. ateşim vardı geçti.. sümük aksın ya sinüzitden iyidir.kronik bende öksürme var reflü nedeniyle sabahları çok daha fazla.. bunların üstüne her sabah ve akşam ankaranın en saçma salak sanayi bölgesindeki işyerime gtmek için 2 vasıta ve 15 dk.yürüme mesafesini ekle.. birde burda anlatamayacağım ailevi problemler varki yukarıda saydıklarımı sabah şekeri sayarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 biz or.spu çocuğuyduk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 sicarken kusmustum bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 off south parkdaki gibi lan.. hatta hem kusup hem sıçıp hem de burnu kanıyodu bi bölümde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar