Lostbr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 merhaba arkadaslar ben revision 402 de script deniyordum. consoldada hep yanlıs spawnların ve itemlerin uidin veriyordu script denedigim icin dikkate almıyordum. vede execption hatası veriyordu hata su: CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=07793b79f, in Server OnTick 00:04:ERROR:lostbr (d8):Bad Msg(0) Eat 73 bytes, prv=0d9, type=4 sonra bu aksam serveri yeniden baslattıgımda saveler gitmis. worldde tamamen static yani mul dosyalarından static olan itemler haric hersey silinmiş charlar falan. yani world sadece mul dan ibaret olmus. bu silinmenin su yukardaki verdigim hataların birinden dolayı mı yoksa baska mı yardımcı olursanız sevinirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Sphereworld.scp ve Spherechars.scp yi bi kontrol et, eğer içi boş ise eski savelerden bir tanesine geri al düzelir.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostbr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 evet ici bostu ve geri aldım sorun duzeldi. fakat böyle bir hata neden oldu anlamadım. bi daha karsılasmamak icin bu hatayı nasıl duzeltirim yukardaki yazdıgım hatalar aynen devam ediyor consolda cıkmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Buraya bakarsan belki bir yararı dokunur. Bide buradaki Error Serisi: 1 - 2 ye bakarsan iyi olur.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar