Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paypal ve Maestro Kart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paypal hesabı açtım daha demin, kart ekleme bölümünde Maestro kartlar uyumlu olarak gözüküyor. Kart bilgilerini girip okeyledikten sonra kart bilgileriniz hatalı tarzı bir uyarı çıkıyor. Kart online işlemlere de açık halbuki.

İş Bankası Bankamatik kartıyla denedim, neden böyle yapıyor bir bilen var mıdır?
Mesaj tarihi:
Sebep bankamatik kartı olması , kredi kartı ile dene sanal kredi kartıda kullanabilirsin. Eğer kredi kartın yok ise o takdirde alternatif olarak enpara hesabı açıp onların kartını deneyebilirsin ,duyduğuma göre enpara paypalda geçiyor.
Mesaj tarihi:
Electron zaten yok kendi sitelerinde de. Benim merak ettiğim Maestro kullanılabilir olarak gözükürken neden bu hatayı veriyor.

Edit: Neyse artık kredi kartıyla halledicez. Bir yakınıma açıyorum da Maestro görünce sevinmştim ben de.
Mesaj tarihi:
sorun bankamatik kartının paypal'da geçmemesi. yoksa arkadaşım pegasus'dan bilet falan alıyor direkt sorun çıkmadan. iş bankasının ayrı bir altyapısı anlaşmaları var sanıyorum.
Mesaj tarihi:
Maestro kullanılabilir olarak gözüksede pek çok bankada durum aynı .Paypalın hesaplara erişimine izin vermek gerekiyor bankalarda bunu ve getireceği riskleri istemiyor.

Parliamert said:

Electron zaten yok kendi sitelerinde de. Benim merak ettiğim Maestro kullanılabilir olarak gözükürken neden bu hatayı veriyor.
Mesaj tarihi:
valla ben yıllar önce paypal'a ccmi kanalize ettim ilk yaparken hesabımdan 10 cent para kesip FKFKJ39248 diye bir kod ile fatura kesmişlerdi

bu fatura kodunu paypal'a girdim kartım onaylandıydı öle bağlamıştım
Mesaj tarihi:
İlginç, İş Bankası müşteri hizmetlerini aradık biraz önce. Dedik böyle böyle Paypal kullanıcaz, hesabınızda para olmadığından öyle bir hata vermiştir diyor. Tamam da daha Paypal hesabı bile açamadım hanımefendi diyorum, o kadarını bilemiyorum diyor. Teşekkür ettim kapattım.

Kredi kartı ile açıcaz artık hesabı da bu Maestro'yu kabul etmeyişine kıllandım baya.
Mesaj tarihi:
Yurtdışında Maestro kartları çoğu online secure transaction'a izin veren türden de o yüzden orda uyumlu diyor. TR bankaları tabiiki her zamanki gibi geriden takip ediyor. 3D Secure bile yıllar aldı gelmesi.
  • Yeni Oluştur...