Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paypal hesabı açtım daha demin, kart ekleme bölümünde Maestro kartlar uyumlu olarak gözüküyor. Kart bilgilerini girip okeyledikten sonra kart bilgileriniz hatalı tarzı bir uyarı çıkıyor. Kart online işlemlere de açık halbuki. İş Bankası Bankamatik kartıyla denedim, neden böyle yapıyor bir bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 iş bankası bankamatik kartları paypal'da geçmiyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 evet bende de var aynı kart zamanında denemiştim geçmiyordu. benimkisi visa electron ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Sebep bankamatik kartı olması , kredi kartı ile dene sanal kredi kartıda kullanabilirsin. Eğer kredi kartın yok ise o takdirde alternatif olarak enpara hesabı açıp onların kartını deneyebilirsin ,duyduğuma göre enpara paypalda geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Electron zaten yok kendi sitelerinde de. Benim merak ettiğim Maestro kullanılabilir olarak gözükürken neden bu hatayı veriyor. Edit: Neyse artık kredi kartıyla halledicez. Bir yakınıma açıyorum da Maestro görünce sevinmştim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 sorun bankamatik kartının paypal'da geçmemesi. yoksa arkadaşım pegasus'dan bilet falan alıyor direkt sorun çıkmadan. iş bankasının ayrı bir altyapısı anlaşmaları var sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Maestro kullanılabilir olarak gözüksede pek çok bankada durum aynı .Paypalın hesaplara erişimine izin vermek gerekiyor bankalarda bunu ve getireceği riskleri istemiyor. Parliamert said: Electron zaten yok kendi sitelerinde de. Benim merak ettiğim Maestro kullanılabilir olarak gözükürken neden bu hatayı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 valla ben yıllar önce paypal'a ccmi kanalize ettim ilk yaparken hesabımdan 10 cent para kesip FKFKJ39248 diye bir kod ile fatura kesmişlerdi bu fatura kodunu paypal'a girdim kartım onaylandıydı öle bağlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 İlginç, İş Bankası müşteri hizmetlerini aradık biraz önce. Dedik böyle böyle Paypal kullanıcaz, hesabınızda para olmadığından öyle bir hata vermiştir diyor. Tamam da daha Paypal hesabı bile açamadım hanımefendi diyorum, o kadarını bilemiyorum diyor. Teşekkür ettim kapattım. Kredi kartı ile açıcaz artık hesabı da bu Maestro'yu kabul etmeyişine kıllandım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Yurtdışında Maestro kartları çoğu online secure transaction'a izin veren türden de o yüzden orda uyumlu diyor. TR bankaları tabiiki her zamanki gibi geriden takip ediyor. 3D Secure bile yıllar aldı gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Aynen, güya çok teknolojiğiz diye geçinen bankalar bunlar. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Niye öyle dedinizki şimdi kredi kartı kullanımında avrupada ikinci, pos makinesinde avrupada birinciydik halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 banka kartları paypalda geçmiyor diye biliyorum. sanal hesap açık aktif ettirebilirsin ya da enpara kartı kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Hallettik ya sorunu sağolun. Garanti'nin banka kartları geçiyormuş diye bir şey duydum, ne kadar doğru bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar