Zopik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 derler ya hani.. bu gece bunuda test etmiş olcaz :-p bu gece yola çıkıyorum az önce biletimi fln aldım. geyik muhabbet fln derken anneme falıma bak hadi dedim oturdu upuzun bi fal baktı bana. hayatımı döktü kadın resmen ortaya yaw :) iki kere uzun yola gidicen dedi farklı yerlerde. bide yakın vadede acaip zengin olcakmışım (en güzel kısmı bu kısmıydı) sonra kadının suratı asıldı.çok kötü/sıkıntılı geçicek yolculuk fln dedi. sonra gitme boşver bugün fln demeye başladı kadın. fakat bi fal için biletimi iptal ettircek değilim. bakalım nolcak. başıma bişey gelirse aynı haltı siz yemeyin sakın :-D
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Zopikten haber alan varmı :lol: . Galiba gidiş o gidiş ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 daha değil yarın sorcan onu :)
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 öehh yani daha 1 saat geçmemiş üstünden[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 naıahhaa ben tarihe falan bakmadan nasılsa iki gunluk falandır diye yazdım . BAuahauaua ulan varya :lol: . Neyse bu sorum yarın içinde geçerli . :D[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bende falan pek inanmazdım ama basımdan öyle bir olay geçtiki .... Fala inanmayın ama Falsızda kalmayın derim daha dogrusu demişler :P[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 herşey alın yazısıdır kimse kahve fincanındaki bulaşığa bakarak hayatını yönlendirmemeli ama inanıp inanmamak kişiye kalmıştır
pan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 falsız da kalma hoppa flsız da kalma (şu reklam gibi okuyun)[signature][hline]wtf?
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Falcılar hokkabazdır inanmayın... ha tabi hala atalarmınız şamanistik kültüründe yaşıyorsanız takılın :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Dalamar annesi bakmış elemanın sende ha :)[signature][hline]
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 töbe töbe...ne falıymış ne büyüsüymüş *!muskasına sarılır* yalan bunlar yalan..ne muskası ne falı inanmayın.. :-)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bakalım kobay ımız oldu gonullu .Bie hemen msj at bişi olursa.Şimdiden geçmiş olsun:)
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 arkadaşın son mesajı yola çıkmadan once: bişi olmaz bee :lol: aman Allah korusun.[signature][hline]
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 geldi tamam. paniklemeyim hemen. otobüste karının teki kusmuş kötü olay budur heralde. heh.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Iykkk harbidende iğrenç :([signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
Öne çıkan mesajlar