Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fala inanma, falsız kalma...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
derler ya hani.. bu gece bunuda test etmiş olcaz :-p

bu gece yola çıkıyorum az önce biletimi fln aldım. geyik muhabbet fln derken anneme falıma bak hadi dedim oturdu upuzun bi fal baktı bana. hayatımı döktü kadın resmen ortaya yaw :) iki kere uzun yola gidicen dedi farklı yerlerde. bide yakın vadede acaip zengin olcakmışım (en güzel kısmı bu kısmıydı) sonra kadının suratı asıldı.çok kötü/sıkıntılı geçicek yolculuk fln dedi. sonra gitme boşver bugün fln demeye başladı kadın. fakat bi fal için biletimi iptal ettircek değilim. bakalım nolcak. başıma bişey gelirse aynı haltı siz yemeyin sakın :-D
Mesaj tarihi:
Zopikten haber alan varmı :lol: . Galiba gidiş o gidiş ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:
öehh yani daha 1 saat geçmemiş üstünden[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
naıahhaa ben tarihe falan bakmadan nasılsa iki gunluk falandır diye yazdım . BAuahauaua ulan varya :lol: . Neyse bu sorum yarın içinde geçerli . :D[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:
töbe töbe...ne falıymış ne büyüsüymüş *!muskasına sarılır*

yalan bunlar yalan..ne muskası ne falı inanmayın.. :-)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
geldi tamam. paniklemeyim hemen. otobüste karının teki kusmuş kötü olay budur heralde. heh.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
  • Yeni Oluştur...