FBI1207 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Arkadaşlar clientla başka kişiler severıma bağlanamıor. Login dosyalrındaki ipyi shepere.ini de yazdığımız 127.0.0.1 şeklinde değiştirdim ben bağlanıorum ama arkadaşlarım bnm girdiğim clientla giremior servera couldN't connect uo yazıo.Bunu nasıl düzeltebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 www.ipadresimne.com sitesine gir orda external ip ni görüceksin arkadaslarına o ip yi vericeksin arkadasların o ip den giricek sen internal ip den giriyorsun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBI1207 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 peki ordan öğrendiğim adresi kendi login.cfg ve shepere.ini dosyamada kopyalıcakmıyım? Birde ordan öğrendiğim ipyi arkakadaşa verdim login.cfg ye kopyaladı ama yinede bağlanmadı aynı hatayı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bknz: Port açmak,Firewall disable etmek,Local ip[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 LoginServer=195.174.20.10,2593 gibi olcuak login cfg lerinde ki yazı 195.174.20.10 yerine senin ip adresini yazıcaklar port u değiştirmedi isen de ,2593 olarak eklicekler ip adresi sonuna clienti kapatıp login cfg yi değiştirip save etsinler sonra tekrar açsınlar clienti ( connector degil )[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar