Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warior Hakkinda ...

_hione_

Öne çıkan mesajlar

efet ben su an kore betada warior ile oynamaktayin ve bana prof. skillerimi secmemde yardimci olur musunuz...
ayrica talentler konusunda yardimci olursaniniz sevinirim...
lütfen talentler konusunda görüslerinizi yaziniz , dier forum basliklari alt1ndaki gibi talantleri kendin secmelisin demeyin...
öneri ve bilgilerinizi icin simdiden saolun ...
Sosyal ağlarda paylaş

bs-mining diorda herkes geçenlerde bir forumda bi arkadas bs ye ihtiyacin yok ztn itemler mob lardan düsüyor demisti bu yüzden alchemy-herbalist al demisti benimde kafama takilan sey bu ikisi arasinda secim yapma ztn ...
bu arada bu talentler konusunda umarim paticigin sitesinede bilgilendirci yazilar eklenir ...
Sosyal ağlarda paylaş

Yan meslekleri sadece ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmıyorsun; Aynı zamanda (hatta daha büyük ordanda) para kazanılıyor. Özellikle leatherworking, blacksmith, tailoring, enchanting ile.. Alchemy ile ise (bence) temelde kendine çalışıyorsun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Arms Talents (31 points)

Deflection - 2/5 points
Increases your Parry chance by 2%.

Improved Rend - 3/3 points
Increases the bleed damage done by your Rend ability by 35%.

Tactical Mastery - 5/5 points
You retain up to 25 of your rage points when you change stances.

Improved Charge - 2/2 points
Increases the rage generated by your Charge ability by 6.

Deep Wounds - 3/3 points
Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds.

Improved Overpower - 2/2 points
Increases the critical strike chance of your Overpower ability by 50%.

Impale - 2/2 points
Increases the critical strike damage done by your abilities in Battle, Defensive, and Berserker stance by 20%.

Two-Handed Weapon Specialization - 5/5 points
Increases the damage you deal with two-handed weapons melee weapons by 5%.

Axe Specialization - 5/5 points
Increases your chance to get a critical strike with Axes by 5%.

Sweeping Strikes - 1/1 point
You next 5 melee weapon swings strike an additional nearby opponent.

Mortal Strike - 1/1 point
A vicious strike that deals 200% weapon damage and wounds the target, reducing the effectiveness of any healing by 50% for 10 seconds.

Fury Talents (20 points)

Cruelty - 5/5 points
Increases your chance to get a critical strike with melee weapons by 5%.

Unbridled Wrath - 5/5 points
Gives you a 40% chance to generate an additional Rage point when you deal melee damage.

Improved Cleave - 3/3 points
Increases the bonus damage done by your Cleave ability by 60%.

Improved Battle Shout - 2/5 points
Increases the Attack Power bonus of your Battle Shout by 10%.

Enrage - 5/5 points
Gives you a 40% melee damage bonus for 4 swings any time you are the victim of a critical strike.

Protection Talents (0 points)

None

ben böyle yapıodum lvl 28 de bıraktım başka bi servera geçtiğim için.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

open betada bu kadar dusunmen yersiz, oynayamicaksin cunku fazla... onun icin senin alman gereken alchemy/herb. ki kisa sureli oyunun tadini cikarabilesin.

ha normal oyuna girerseniz, mining ve skinning ile baslayin:
1 - deli gibi paraya ihtiyaciniz var. skill'leri almaniz gerek, ayrica lvl40'da alacaginiz binek icin para gerekiyo. ham madde satarak rahat para kazaniyosunuz basta ki mining'den gelen ore'lari satarak guzel para kazaniliyo (auction'da satmaniz gerek, npc'ye satarak para kazanilmiyo oyunda).
2 - leatherworking ve bs almayin bosuna. satamayacaksiniz esyalarinizi. ozellikle ilk basta kimse sizden almaz. en fazla 2 3 satis yaparsiniz.
3 - level yukseldikce prof.'tan gelecek paraya ihtiyac duymamaya basliyosunuz. zaten bi instance'a girip cikinca bi sonraki level up icin gereken para birikmis oluyo.
4 - bu noktadan sonra alchemy ve herb isinize yarayabilir bi noktaya kadar...

sana kalmis deme demissin ama tamamen sana kalmis. alchemy/herb almadan da yasayabilirsin. First Aid'e onem verirsin ki onem vermeden de yeterince cabuk artiyo bu skill. Guzel guzel heal'liyosun kendini. Ayrica potion'lari baskalarindan alabilirsin, illa kendin yapmak zorunda diilsin...

5 - yuksek level'da fazla paraniz oldugu icin istediginiz prof.'u cabucak yukseltebilirsiniz. auction'a gidip ham madde alirsiniz. leatherwork icin leather, bs icin maden, alchemy icin herb. sonra bunlari durmadan islersiniz, 1 gunde master olursunuz...
6 - alchemy'den cok fazla para kazanacaginizi sanmam. tamam, daima satacak adam bulursunuz ama fiyatlar dusuk olur.
7 - level'iniz yukseldi, baya bi paraniz var, isleme prof.unuz yuksek. cok guzel item yapiyosunuz ama insanlar almiyo.. cunku instance'tan cikan esyalar bin kat daha iyi. o zaman isbirligi devreye giriyo. arkadaslarinizdan birisi taaa basindan beri enchanting skill'i kasmis ve bugune kadar 5 kurus para kazanmadan sizin sirtinizdan gecinmis. simdi sira sizde. siz guzel item yaparsiniz. o instance'tan cikan item'dan enchant alir, sizin yaptiginiza uygular. boylece size giyecek guzel item cikar. hem onun icin yaparsiniz hem kendiniz icin.

8 - peki soylenecek ne kaldi? 7'yi tekrar tekrar okudum. level 60 olan adamin paraya niye ihtiyaci olsun ki... satmayip kendiniz giyersiniz. peki ama sorun surda enchanted item'larin dungeon'lardan cikanlara gore daha iyi olma ihtimali var mi... sanirim asil sorulmasi gereken soru bu. yani eger bi epic item'daki ozellikleri alip kendi yaptiginiza gecirdiginizde daha iyi bi sey elde etmiyosaniz, o zaman boyle kasmaya hic gerek yok. alchemy/herb alirsiniz. potion yapa yapa kendi yaginizda kavrulursunuz. ha daha iyi item yapilabiliyosa, o zaman sunu dusunmeniz gerekiyo: acaba alchemy/herb'den yeterince para kazanip o insanlarin yaptiklari item'lari alabilir miyim? unutmayin oyundaki amaciniz para kazanmak diil; PvP ya da PvE... Daha iyi PvP, PvE icin potion lazim tabi ama ucuza alabilirsiniz bunlari. (en azindan item'lar kadar para etmiyo potion'lar.) ama item'lari alamazsiniz...

sonsoz: bu yukarida anlattiklarim uzun sureli oyun icin. open beta'da pek de bu soylediklerim isinize yaramaz. sonucta cikabileceginiz max level 50+ olur. 60 olsaniz bile ne kadar oynayabilirsiniz orasi asikar...

iyi oyunlar.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

hione bence bs+mining ilerde büyük paralar kaldırabilirsin bu işten ve kazandığın paralar ile potion eksiğini rahatça halledersin.
zaten pve de pek fazla kullanmayacaksın potion u ,
birde şu var moblardan potion lar ama az ama cok düşüyor.
bence bs+ mining al bir warrior için kaçırılmaz firsat .[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

yüksek level karakterle çok güçlü potion'lar gerekecek. bu güçlü potion'ları hakkaten ucuz almak mümkün mü? ucuz olmasa bile o level bir karakter için sorun olmasa gerek?

ben priest char'a alchemy almayı düşüyordum, potion'lar rahat alıncak fiyattaysa tailoring/enchanting alayım o zaman. enchanting nasıl bari iyi mi?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkürler ( şu talentleri bi de türkçeleştirseniz daha ii olcak ama yine saolun )

dediğiniz gibi ztn beta bu... o kadarda öenmli diil .. ben bi yönden şaslıyım ztn cafeden bi wariror arka daha var olmassa onla iş paylaşımı yaparız ... dediğiniz gibi birimiz bs-ming alır dieri ench. alır öle geçinir giderizde...
benim kafama takılan bir soru daha var first aidle idare edersiniz diorsununuzda bu firs aid hayat kurtaran bişi diilki yane dmg aldığın anda bozuluyor ....ama potion bastığın anda direk health ekliyor...first aidle bu iş nasıl yürür anlamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

alchemy almamis olmak potion kullanamayacaksiniz demek degil ki. gider potion da alirsiniz. first aid ise yariyo. dogru zamanda kullaninca cok guzel hayat kurtariyo. dmg alma suresi dedigin zaten 6sn. bu sure icinde dmg almaman gerekli. kacarken ozellikle, cok guzel isime yariyo benim.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

paladin kendine heal atarken siz de bandage yapin, 2khp kazaniyosunuz 8sn içinde. Paladinin hpsi doluyo sa bizimki de dolar okadar büyütmeyin bunu ^^

potion olayinda mongoose potion var roguelar için süper. Arcane potion mageler için. Shadow spellerini arttiran warlock ve priestler için. Giant's potion +25str warriorlar için. kısaca alchemy = buffbot ama bunları AH den satın almak daha mantıklı bişey. pazar günü orgrimmar'a raid yaptik ama 3 tane mal yüzünden bütün raid yattı. Gidip gardları çağırdılar hehe raid memberları x3 kadar guard geldi. Neyse demek istediğim şudur ki o raidde 400gp yaptım sırf potiondan :>
Sosyal ağlarda paylaş

ben anlamıyorum zaten bu işi;
a) hunter actım 26 da bıraktım sebebi yakin dövüşte inanılmaz ezik olması pet falan hikaye; diyceksinizki hunterın yakın dovuste ne işi var; siz onu roguelarlarla wariorlara anlatın
b) herkes paladin aç diyordu tuttum paladin açtım 26 dada onu bıraktım; ne ölür ne öldürür bir karakter. 25 lvl warior beni 30 saniyede yatırdı
c) şimdi 27 wariorum var; yakın dövüş dmgleri dehşet. bence dw giden ve ofansif talentlere yuklenmiş bir warioru ne roguelar ne paladinler yıkabilir yineden herkes warior sux diyor
neden öyle diyor bir türlü anlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

copperelf cevabını merak ettiğim 2 soru var arkadaşım;
1- rogue'ların stealth olduğu, shamanların ve hunterların hızlarını arttırıp kaçtıkları bir durumda sen ne gibi önlemler almayı düşünüyorsun? Çünkü kabak gibi meydanda kalıyorsun ve herkes sana saldırıyor sayıları sizden üstün bir grup tarafından yakalandığınızı farzet.
2- Warrior yakından iyi ama uzaktan gelebilecek saldırılar mesela 1vs1 de mage'le yada shaman'la karşılaştın, seni kolaylıkla koyuna çevirebilir yada hızını %15'lere indirebilir. Ne gibi bir hamle düşünüyorsun bu durumdan kurtulmak için?
Sosyal ağlarda paylaş

dostum aynı sorunlar diğer classlar için geçerli;
hunterın yavaşlatan okuna karsın rogun yada paladininde bişi yapabileceği bir şey yok yada warlocun...
range atacklar yakın dövüşen classların sadece bu oyunda değil tüm oyunlarda ortak meselesi;aslında rane atacklar herkesin ortak meselesi...
ben böyle bir durumda casterımın yanında kalıp casterımı korumayı tercih ederim
yadaaaaaaaa; dmg alıp vermediğim bir ara warlocu yada o uzaktan savasan her kimseye charge edip daha o ne oldugunu anlamadan hp inin %50 sini götürmeyi denerim, wariorda yakaladığı zaman rakibini pek kaçıran bir karakter değil...
dedim ya 3 class oynadım suana kadar; beni en cok warior tatmin etti;sebebide gayet acık; paladinle 70, wariorlar 250 vuruyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...