HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ev yok ): Bostancı veya Moda sahilde içecek birileri varsa bana haber uçurabilirler mi ? :D[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes...
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ders çalışcam. Evet ders çalışacam hemde almanca çalışacam. Çünkü 8 ocak'ta sınav var.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Evet benimde çalışmam lazım öss var.Karar değiştirdim msn'de takılmayacam ders çalışacam.[signature][hline]
narin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Xharloan, 15 Aralık 2004 18:06 tarihinde demiş ki: Evet benimde çalışmam lazım öss var.Karar değiştirdim msn'de takılmayacam ders çalışacam. Ya ben bunu anlamiyorum aciklarmisiniz ? ; hic bi zaman kalmadi yilbasi aksami ossye mi calisiosunuz ? Hadi diyelim dunyadaki en caliskan insanlardan birisin genede madem o kadar cok calisicaksin ; aksam 8 e kadar calis sabaha kadar da eglen , gece bisiler icersende aksam 3 e 4 e kadar dinlen sonra basla gene derse .. Normalde uyudugun zamani cikarsak 11 12 saatlik bi kayibin olur ki onu da bi ara kaparsin ... Valla kotu niyetle yazmadim ama hakikaten anlam veremiyorum ; ya ilgi toplamak icin yaziosunuz yada gercekten bolesiniz ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ben alınıp cevap veriim, benim zaten 2 seçimim var ya hiçbişi yapmıcam yada ders çalışacam. Nasıl olsa "karı-kız" hayatımız yok. Çok küçük bir ihtimal belki akrabalarla sinemaya gider ordan çıkışta yolda kutlarız yeniyılı.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Yani Narin haklı arkadaşlar...herkes "Allah rakiplerim şimdi çalışıyodur" diyerek yok yılbaşında çalışıcam yok sahurda çalışıcam... yapmayın ya o kadar büyütmeyin gözünüzde.. ölüm yok sonunda ve o kadar saçma bi sistem ki resmen diyolar ki size bu bu konulardan sorcaz ona göre çalışın ve bilgiye dayalı soru sayısını azalttılar...Örn : Matematik bölümünde "matematiği kullanma yeteneği ile ilgili sorular" yazıyo.. abartmayalım kolay gelsin...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Jhengie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya bu en önemli konuyu niye herkes es geçiyo arkadaşlar.. en iyi partiler organizasyonları bi yazalım da herkes plan program yapacak ona göre şekillenelim güselleşelim.. mesela ben başlayayım.. gecenin en güsel partilerinden biri babylon'da.. http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=EBRP1 mabbas'ın dans ve eğlence amaçlı her tür müziği geçmişten günümüze harmanlayacağını iddia ettikleri ve eğlenceli geçmesi muhtemel partisi var..giriş 56ytl gece 2den sonra 25..sokaklarda sürtecek gençlik için gece 2 sonrası alternatif olabilir.. eminim bundan çok daha iyi organizasyonlar var ve bu benimki sadece onları öğrenebilmek için bir yemdi kabul ediyorum ben bu partiye gitmeyeceğim ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
narin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Catscratch, 15 Aralık 2004 18:55 tarihinde demiş ki: Ben alınıp cevap veriim, benim zaten 2 seçimim var ya hiçbişi yapmıcam yada ders çalışacam. Nasıl olsa "karı-kız" hayatımız yok. Çok küçük bir ihtimal belki akrabalarla sinemaya gider ordan çıkışta yolda kutlarız yeniyılı. Butun olay kari kiz mi ? Eglenen herkes kizlarla mi eglenio ... Mutlaka eglenicek bisi yada biriler vardir arkadaslar yapmayin bole ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Arkadaşlarla Kemancı'da Destruction a gidicem heralde. Ama kızlar falan var grupta onlara uymaz büyük ihtimal, hophop bi mekana da gidebiliriz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 vazgeçtim yalnız geçirmicem[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Jhengie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 destruction ağır kaçar evet tamamen metal ağırlıklı olacak heralde..bizim ark.larla aradığımız kızlı erkekli gidilecek rock, oldies fln kaliteli dans müziği yapacak bir yer.. aslında mekan da aramıyoruz tam olarak istiklalde geze geze can sıkılınca barlara fln takıla takıla mı geçirsek diye dşünüyoruz..bu konuda tecrübeli dostlardan fikir alalım..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Öne çıkan mesajlar