Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diablo2 öldürüooooooo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hong honk ta 17 yaşındaki genç bir internet kafede ölü bulundu.Yetkililer bu elemanın günde 12-15 saat diablo2 oynadığını söylüyorlar.Gencin niçin öldüğü hala belirsizliğini koruyor.
ee ne dionoz bende mi ölecem şimdi :?
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
japonyada bi çocukta pokemoooon die kendini atmıştı galiba,sonuçta b.kunu çıkarmamak lasım.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
Günde 12-15 saat oyun oynayın siz de ölürsünüz her halde. Bu arada Singapur'da mı ne bir eleman 20 küsür saat HL oynayıp ölmüştü. Hatta manşetler: "OYUNLAR MASUM GENÇLERİ ÖLDÜRÜYOR" lol.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
bir cocuk 20 saat internet cafede otursun 14" monitordeki half oyununu oynasin baksin ona masum diyebilirmisiniz :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
said:
senko, 31 Mayıs 2002 22:43 tarihinde demiş ki:
hong honk ta 17 yaşındaki genç bir internet kafede ölü bulundu.Yetkililer bu elemanın günde 12-15 saat diablo2 oynadığını söylüyorlar.Gencin niçin öldüğü hala belirsizliğini koruyor.
ee ne dionoz bende mi ölecem şimdi :?

ben 1 yada 2 hafta günde 15 saat UO oynamıstım hala sapasağlamım :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Mesaj tarihi:
2 yıllık bi haber bu. Tarihlere dikkat edin. Ki Sly da öbür topicte demiş, büyük ihtimal sallama bi haberdir bu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
yaw benim o zaman ölüp ölüp dirilmem gerekirdi, o kesin susuzluktan falan ölmüştür, salak su içmeyi de unutma di mi, tamam oyununu da oyna da, alla allaa.yaw ben geçen yaz uyuduğumu az bilirim o derece yani, yaw korkmaya başladım şimdi, ya ölürsem, annee ben ölmek istemiyoom!!:-o[signature][hline]There's no sun shining through
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar kendimizi bu uzakdoğulu vatandaşlarla karşılaştırmamak adamlar oyun oynarken tüm eforlarını, enerjilerini kullanıyor. Örn; benim bir haftalık sc fosforumu adam bir maçta tüketiyor. Bu tabi olarak 15 saat tempolu oyun oynarsa ölür.
  • Yeni Oluştur...