senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2002 hong honk ta 17 yaşındaki genç bir internet kafede ölü bulundu.Yetkililer bu elemanın günde 12-15 saat diablo2 oynadığını söylüyorlar.Gencin niçin öldüğü hala belirsizliğini koruyor. ee ne dionoz bende mi ölecem şimdi :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2002 http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=12405 burda benim mesajıma bak.[hline]Est Sularus ot Mithas! ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2002 o kadar saat diablo diil lemmings oynasa da ölürmüş[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denzo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 doom 3 yorum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 japonyada bi çocukta pokemoooon die kendini atmıştı galiba,sonuçta b.kunu çıkarmamak lasım.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Günde 12-15 saat oyun oynayın siz de ölürsünüz her halde. Bu arada Singapur'da mı ne bir eleman 20 küsür saat HL oynayıp ölmüştü. Hatta manşetler: "OYUNLAR MASUM GENÇLERİ ÖLDÜRÜYOR" lol.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bir cocuk 20 saat internet cafede otursun 14" monitordeki half oyununu oynasin baksin ona masum diyebilirmisiniz :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: senko, 31 Mayıs 2002 22:43 tarihinde demiş ki: hong honk ta 17 yaşındaki genç bir internet kafede ölü bulundu.Yetkililer bu elemanın günde 12-15 saat diablo2 oynadığını söylüyorlar.Gencin niçin öldüğü hala belirsizliğini koruyor. ee ne dionoz bende mi ölecem şimdi :? ben 1 yada 2 hafta günde 15 saat UO oynamıstım hala sapasağlamım :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yok canim uo dan birsey olmuyor bunun kaniti benim iste hala sapasaglamim :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 4 gün boyunca 8 kişi durmadan doom2 oynadık aramızdan ölen olmadı ama evlenen var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 valla benimde uzun dönemler boyunca günde 10-12 saat oyun oynamışlığım var(mesela yazları en az 1 ay bu forma giriyorum hehe) ama yaşıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bende çok oynuyorum bende mi şimdi ölücem:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 2 yıllık bi haber bu. Tarihlere dikkat edin. Ki Sly da öbür topicte demiş, büyük ihtimal sallama bi haberdir bu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bikere 35 saat uo oynamıştık 3 kişi 3ümüzde yaşıyoruz allaha şükür :) Bence asyalıların bünye zayıf :P[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Evet metzgerde 31 saat oynamisti cafeden simdi aslanlar gibi askerde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Birde arkadaşlar düşünün millet 2 haftada wowda level 60 yapıyor... Onu yapmak için günde 15+ ve hergün oynanması gerekiyor...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yaw benim o zaman ölüp ölüp dirilmem gerekirdi, o kesin susuzluktan falan ölmüştür, salak su içmeyi de unutma di mi, tamam oyununu da oyna da, alla allaa.yaw ben geçen yaz uyuduğumu az bilirim o derece yani, yaw korkmaya başladım şimdi, ya ölürsem, annee ben ölmek istemiyoom!!:-o[signature][hline]There's no sun shining through Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Arkadaşlar kendimizi bu uzakdoğulu vatandaşlarla karşılaştırmamak adamlar oyun oynarken tüm eforlarını, enerjilerini kullanıyor. Örn; benim bir haftalık sc fosforumu adam bir maçta tüketiyor. Bu tabi olarak 15 saat tempolu oyun oynarsa ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar