senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2002 hong honk ta 17 yaşındaki genç bir internet kafede ölü bulundu.Yetkililer bu elemanın günde 12-15 saat diablo2 oynadığını söylüyorlar.Gencin niçin öldüğü hala belirsizliğini koruyor. ee ne dionoz bende mi ölecem şimdi :?
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2002 http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=12405 burda benim mesajıma bak.[hline]Est Sularus ot Mithas! ICQ
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2002 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2002 o kadar saat diablo diil lemmings oynasa da ölürmüş[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 japonyada bi çocukta pokemoooon die kendini atmıştı galiba,sonuçta b.kunu çıkarmamak lasım.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Günde 12-15 saat oyun oynayın siz de ölürsünüz her halde. Bu arada Singapur'da mı ne bir eleman 20 küsür saat HL oynayıp ölmüştü. Hatta manşetler: "OYUNLAR MASUM GENÇLERİ ÖLDÜRÜYOR" lol.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bir cocuk 20 saat internet cafede otursun 14" monitordeki half oyununu oynasin baksin ona masum diyebilirmisiniz :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: senko, 31 Mayıs 2002 22:43 tarihinde demiş ki: hong honk ta 17 yaşındaki genç bir internet kafede ölü bulundu.Yetkililer bu elemanın günde 12-15 saat diablo2 oynadığını söylüyorlar.Gencin niçin öldüğü hala belirsizliğini koruyor. ee ne dionoz bende mi ölecem şimdi :? ben 1 yada 2 hafta günde 15 saat UO oynamıstım hala sapasağlamım :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yok canim uo dan birsey olmuyor bunun kaniti benim iste hala sapasaglamim :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
cyclog Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 4 gün boyunca 8 kişi durmadan doom2 oynadık aramızdan ölen olmadı ama evlenen var :)
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 valla benimde uzun dönemler boyunca günde 10-12 saat oyun oynamışlığım var(mesela yazları en az 1 ay bu forma giriyorum hehe) ama yaşıyorum hala
Razien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bende çok oynuyorum bende mi şimdi ölücem:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 2 yıllık bi haber bu. Tarihlere dikkat edin. Ki Sly da öbür topicte demiş, büyük ihtimal sallama bi haberdir bu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bikere 35 saat uo oynamıştık 3 kişi 3ümüzde yaşıyoruz allaha şükür :) Bence asyalıların bünye zayıf :P[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Evet metzgerde 31 saat oynamisti cafeden simdi aslanlar gibi askerde[signature][hline]
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Birde arkadaşlar düşünün millet 2 haftada wowda level 60 yapıyor... Onu yapmak için günde 15+ ve hergün oynanması gerekiyor...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yaw benim o zaman ölüp ölüp dirilmem gerekirdi, o kesin susuzluktan falan ölmüştür, salak su içmeyi de unutma di mi, tamam oyununu da oyna da, alla allaa.yaw ben geçen yaz uyuduğumu az bilirim o derece yani, yaw korkmaya başladım şimdi, ya ölürsem, annee ben ölmek istemiyoom!!:-o[signature][hline]There's no sun shining through
grambrood Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Arkadaşlar kendimizi bu uzakdoğulu vatandaşlarla karşılaştırmamak adamlar oyun oynarken tüm eforlarını, enerjilerini kullanıyor. Örn; benim bir haftalık sc fosforumu adam bir maçta tüketiyor. Bu tabi olarak 15 saat tempolu oyun oynarsa ölür.
Öne çıkan mesajlar