Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bende level dergisiyle gelen Ragnarok Online cd'si vardı. Onu kurup bi deniyim oyunu dedim. Ama patch yapamıyorum. Firewall açıkken hiç bağlanmıyodu ama firewallu kapadıktan sonra bile bi noktadan sonra "cannot connect to server" gibi bi hata alıyorum. 2004-04-15 yono bilmemne yamasını çekene kadar zar zor geliyorum. 17MB'lik bu yamayı çekerken acaip zorlanıyorum. Bu evreye kadar 2-3 saat geçiyo. Bu patch'i tamamen indirince de bağlantı takılıyo ve yamama işlemi duruyo. Yarım saat bekledikten sonra da bağlantı kesildi hatası veriyo. Bu patchleri toplu olarak indirebiliceğim bi yer var mı? Yardımlar için şimdiden teşekkürler.[signature][hline]sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 www.euro-ro.net adresinden , umbala/nif addon`unda icinde oldugu son clienti cekersen problem yasamazsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Tamam saol indiriyorum. 21 saat kaldı yaşasın...[signature][hline]sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ragnarok dergisi patchle birlikte veriyo sanırım oyunu, parana kıymak istersen eğer...[signature][hline]There's no sun shining through Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar