demode Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Arkadaşlar iyi akşamlar Suadiye de kırmızı ışıkta dururken arka köşeden araba çarptı aramızda bu tutanak denen şeyi doldurduk. Ben şimdi yarın yetkili servis ile görüşecem arabayı almaları için fakat tutanak haricinde başka bir evrak iletmem gerekiyor mu? Iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 karşı tarafın ruhsat fotokopisi ehliyet fotokopisis gerekiyor bildigim kadarı ile ha bide sigorta poliçesinin fotokopisi mi orjinali mi tam hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 geçmiş olsun araba yürmüyor mu? tutanağı polis mi tuttu? siz tuttuysanız başka bişi götürmene gerek yok gersini exper halledicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 karşı tarafın ehliyet ruhsat fotokopisini aldığını farzettim tabi ben. onları istiyorlar sigorta için poliçe no yeterli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Teşekkür ederim yardımlarınız için. Hayırlı bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Selam, Geçmiş olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Unutmayın tutanak ıslak imzalı olmalı. Carbon Copy'deki imzaya rağmen kopyanın da ıslak imzalı olmasını istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Selam, Bende 2 yarısı doldurulmuş form var; biri babamın adına, diğeri de benim adıma. Kaza anında sadece karşı tarafın bilgilerini girmem kâfi. Ben imza olayını unutmamamk için formu imzaladım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 şimdi ben arabamı ford'un servisine çektirdim. Vuran arabanın trafik sigortası benim bütün masrafları karşılamak zorunda mı? Yani Ford servis olunca biraz fiyata abanacaklar ben de yan sanayi de yaptırmam arabayı hal böyle olunca nasıl bir gelişme olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 suclu vuran araba ise, evet tum masraflarini karsilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 şöyle şeyler duydum. Vuran arabanın sigortacı firması diyelim ford servisi 1000 lira masraf çıkardı bu eksperler diyormuşki ben bu arabaya 600 lira veririm diyormuş. Bu mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 O servisle odeyecek adam arasinda. Servis daha az paraya razi gelip tamiri sabunlamasi gibi bi cakallik yapar mi bilmiyorum. Teslim almadan once dogru duzgun kontrol edip, test edip imza aticaksin. O da seninle servis arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Benim mercioya arkadan çarpmışlardı yazdık tutanak falan servise götürdüm para benden çıkmicak diye servis gerekli gereksiz baya şey yapmış 2500tl fiyat çıkarmıslardı hepside çarpan adama girmişti elimi cebime atmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Somon said: karşı tarafın ruhsat fotokopisi ehliyet fotokopisis gerekiyor bildigim kadarı ile ha bide sigorta poliçesinin fotokopisi mi orjinali mi tam hatırlayamadım gerekmiyor. sadece tutanagi veriyorsunuz, varsa bir de fotograflari. not: gercekten isteniyor olabilir. ben hic vermedim. sadece tutanagi ve kaza resimlerini gonderdim, geriye kalan hak getire. isteniyorsa eger kaza fotografi cekerken onlarinda fotosunu cekin, garantiye almis olursunuz, olsun bitsin. gerek yok fotokopiye. ehliyetin ve ruhsatin fotografina ragmen israr eden sigorta firmasi varsa cirkefe yatmaya hazirlaniyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 KHaRoN said: O servisle odeyecek adam arasinda. Servis daha az paraya razi gelip tamiri sabunlamasi gibi bi cakallik yapar mi bilmiyorum. Teslim almadan once dogru duzgun kontrol edip, test edip imza aticaksin. O da seninle servis arasinda. babamin refuje dusen arabada kaskodan tamiarata gittiginde bursa teknik oto kasko eksperinin pazarligi sonucu arac altindaki plakalari takmamis. 3 ay sonra araba surus halinde zangir zangir zangirdamaya baslayinca tanesi 100 eurodan teker teker girdi o plakalar bana kosiflerde. borusana sikayet ettim teknik otoyu, hic bir sey olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sonuc olarak sabunluyorlar yani. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 KHaRoN said: sonuc olarak sabunluyorlar yani. =P elimde sabunlanmis 2009 model e90 3.18d var. satayim sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bende de bi tane az sabunlanmis 2011 e90 316i var. Onu yollarsam seninkini alirim artik =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Selam, Bende de park sensörü kaçmıştı; 300 küsür TeLe! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Şimdi kaza raporu açıklandı karşı taraf tam kusurlu çıktı. Yarın hasar tutarı söylenecekmiş bu benim ford Servisi'de bana diyorkibeyfendi eksper ile bizim fiyatlarda farklılık çıkacak diyorlar yani aradaki farkı sizden isteriz diyorlar. Böyle bir kanuni hakları var mı yoksa sigorta ford un çıkardığı ücreti ödemeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Servisin terbiyesizligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ya bunlar zaten aşırı kar ile çalışıyor böyle yaparak ekstra kar elde etmeye çalışıyorlar . Şikayet etme olayı var mı çünkü 2 taraftan biri yalan söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ikisini de sikayet et garanti olsun asdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Gecmis olsun, istanbulun... Izmirdeyim , istanbul yaninda cennet kaliyo burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar