Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araç kazası

demode

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar iyi akşamlar
Suadiye de kırmızı ışıkta dururken arka köşeden araba çarptı aramızda bu tutanak denen şeyi doldurduk. Ben şimdi yarın yetkili servis ile görüşecem arabayı almaları için fakat tutanak haricinde başka bir evrak iletmem gerekiyor mu? Iyi bayramlar
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben arabamı ford'un servisine çektirdim.
Vuran arabanın trafik sigortası benim bütün masrafları karşılamak zorunda mı? Yani Ford servis olunca biraz fiyata abanacaklar ben de yan sanayi de yaptırmam arabayı hal böyle olunca nasıl bir gelişme olur?
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

karşı tarafın ruhsat fotokopisi ehliyet fotokopisis gerekiyor bildigim kadarı ile ha bide sigorta poliçesinin fotokopisi mi orjinali mi tam hatırlayamadım

gerekmiyor. sadece tutanagi veriyorsunuz, varsa bir de fotograflari.

not: gercekten isteniyor olabilir. ben hic vermedim. sadece tutanagi ve kaza resimlerini gonderdim, geriye kalan hak getire.

isteniyorsa eger kaza fotografi cekerken onlarinda fotosunu cekin, garantiye almis olursunuz, olsun bitsin. gerek yok fotokopiye. ehliyetin ve ruhsatin fotografina ragmen israr eden sigorta firmasi varsa cirkefe yatmaya hazirlaniyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

O servisle odeyecek adam arasinda.
Servis daha az paraya razi gelip tamiri sabunlamasi gibi bi cakallik yapar mi bilmiyorum. Teslim almadan once dogru duzgun kontrol edip, test edip imza aticaksin. O da seninle servis arasinda.

babamin refuje dusen arabada kaskodan tamiarata gittiginde bursa teknik oto kasko eksperinin pazarligi sonucu arac altindaki plakalari takmamis. 3 ay sonra araba surus halinde zangir zangir zangirdamaya baslayinca tanesi 100 eurodan teker teker girdi o plakalar bana kosiflerde. borusana sikayet ettim teknik otoyu, hic bir sey olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi kaza raporu açıklandı karşı taraf tam kusurlu çıktı. Yarın hasar tutarı söylenecekmiş bu benim ford Servisi'de bana diyorkibeyfendi eksper ile bizim fiyatlarda farklılık çıkacak diyorlar yani aradaki farkı sizden isteriz diyorlar. Böyle bir kanuni hakları var mı yoksa sigorta ford un çıkardığı ücreti ödemeli mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...