Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

reklam balonu


GEd

Öne çıkan mesajlar

her zaman ki THY işte.

Aylar önceden bebekli rezervasyon yaptırmamıza ona uygun yer istememize rağmen saçma sapan yer verdiler. Şikayet ettik geri dönüş yaptılar havalimanında düzeltilecek özür dileriz haklısnız diye, havalimanında kimsenın bir boktan haberi yoktu.

Havalimanında bebek arabası ıcın normalde koruyucu veriyorlar bagaja verebilmen için gittik sorduk adamların cevap YOK KALMADI hiç birşey yapamayız oldu. Kaldi ki bebek rezervasyonu aylar önceden görüyorlar.


İnsanca bir çözüm üretin bari dedim hiç oralı olmadılar. Dedim müdür kim sorumlu kim onunla görüşelim, müdür yok sorumlu yok şu anda burada dediler.

Bir çocuk arabası için müdür mü arıcaz dediler.

Bende insanlıktan çıktım köpekleştim ki çok sakin bir insanımdır. Amatör bir firma direk thy.

Bu rezervasyonların hepsi birde elit karttan yapıldı. Gold üyelik mi nedir işte ondan. Elit üyelik böyleyse normali nasıldır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen pegasus hava yollarının ortağını dinledim thy'na kıyak geçilmiyormuş ankaradan istanbula bir tek onlar uçuyor falan dedi. doğru mu bilmiyorum ama demek istediğim biz varız işte koskoca firma yapamadıysak yapamamışızdır anlayışı çok fena.

türkiyede firmaların nakit akışı arttığı anda kibiri de artıyor. hele bir de bazı şeylerde tekelse vay müşterinin haline.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...