Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kedi mırıltısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 beton kokar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Hani beton merdivenler yıkandığında da olur o koku... Beton merdivenler... Kişisel haz bu tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 moncici said: ben haz alamıyorum bana da haz aldırır mısınız acaba? Elin, eldivenin, ekonomik kullandığın tükürüklerin ne güne duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Fırından yeni çıkan ekmek üzerine sürülen tereyağı ve birleşimlerinin müthiş kokusu.. sabah ilk işim fırına gitmek olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Lucina said: moncici said: ben haz alamıyorum bana da haz aldırır mısınız acaba? Elin, eldivenin, ekonomik kullandığın tükürüklerin ne güne duruyor? ahahhhahahhha ups! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kaçta kalmıştık? 15- sapkınlık olsun diye cidddi olmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 çizgilere basmadan yürümek bide bunu yaparken sağdan soldan geçene aslında normal yürüyomuşsunda tesadüfen oluyomuş gibi çaktırmamaya çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 @ One Fırına gitmeden çayı demlemiş ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 oy çıtır içmişim zaten tam benlik konu olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 @ _Rave Yine ve yeniden başarılmış obsesyonel bir haz gibi duruyor bu dediğin. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ha bide tabi gene yolda yürürken önünde duran kola kaoağına gelişine çakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Lucina said: Hani beton merdivenler yıkandığında da olur o koku... Beton merdivenler... Kişisel haz bu tabii... Bende de var ama, haz değil de sanki biraz çocukluk travması o koku, özlemek ama geri gelmeyeceğini bilmek gibi. Ben artık hiçbir yerde alamıyorum o kokuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Her içtiğinde, "o kedi bu masaya gelecek!" diyen fareyle özdeşim kurmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Nazca said: Lucina said: Hani beton merdivenler yıkandığında da olur o koku... Beton merdivenler... Kişisel haz bu tabii... Bende de var ama, haz değil de sanki biraz çocukluk travması o koku, özlemek ama geri gelmeyeceğini bilmek gibi. Ben artık hiçbir yerde alamıyorum o kokuyu. Kesinlikle çocuklukta kalmış evet... Merkez kaç kuvveti bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Lucina said: @ _Rave Yine ve yeniden başarılmış obsesyonel bir haz gibi duruyor bu dediğin. ??? obsesif bi haz değil bence ya direk kafana estiği için 5-6 sıra taşa basmadan geçmek bilinçsiz nefes almak yerine bilinçli nefes almaya çalıştığında farklı bişey yaptığını hissettiğinde duyduğun obsesif haz kadardır anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 16-Kurumamış çimento üzerine yazı yazmak - ayak izi bırakmak, bide yakalanmamaya çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Duygulandım lan sizlerle şimdi. Oldu mu bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Dworgian said: coco said: 2- homo economicustan kurtulmak sen dahil tüm insanlar yani? ceteris paribus olduğunda mı kurtuluyoruz onu belirtmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kesinlikle, ve kolerasyonel bir durum olduğunu belirttik kendisine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Her oturuşundan önce götünden özür dileyerek, kendi kendine her seferinde ne kadar nazik biri olduğunu kanıtlamak; işte bitmeyecek, yorulunmayacak yolculuklardan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ahhhhaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 0ne said: 16-Kurumamış çimento üzerine yazı yazmak - ayak izi bırakmak, bide yakalanmamaya çalışmak abi ekmek çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yav said: Dworgian said: coco said: 2- homo economicustan kurtulmak sen dahil tüm insanlar yani? ceteris paribus olduğunda mı kurtuluyoruz onu belirtmemişsin cidden? açıklayayım mı? uğraştırma beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Ha bide evde sıcacık otururken dışardan gelen pıtı pıtı çıtı çıtı yağmur sesi. Mükemmel bişey ya. Özellikle pencere kenarında otururken falan böyle.Direk 2 şişe şarap devirmiş gibi bi çakır keyif oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar