Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Muhtemel küçük çüklülüktür...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 0ne said: 10-seks sonrası sigaradan alınan keyif? oldu mu? sdfsdf abi yazık şu mesajı yazarken yaşadığın küçük heyecana sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 senko said: Lucina said: Bir vaaz: Her karınızın 13 hursi olacak. Her biri her ilişkiye girişinizde bakire olacak. Her hurinin de 13 hurisi olacak. Onlar da bakire olacak. Siz şanslı ademoğulları; 4 kadın aldığınızı düşünün! - Hazzın merkezine yolculuk = Cennete açılan kapı; yeryüzü; 4 kadın...- bu islamiyetin bekaretle alıp veremediği ne acaba... ahahhahahahah "halkının dinine kuvettle ve inanarak bağlı olduğu, şeriat hükümlerinin, daha doğru bir deyimle islam hukunun, kanun değerinde bir yürülülükte bulunduğu bir devirde, bir ülkede, insanların birbirleriyle ve toplumla ilişkilerinde (!), gerektikçe (!), şeyhülislamlık kamından ve müftilerden, bir fetva istemlerinde ne sakınca vardır" -ayol-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hem din hem seks aynı anda gitti konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 10 sayfadan önce kitlenmez diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 başlığı ben açsam 6 mesaj atılırdı 2'sini fistan atardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ve 11- TANRININ CEHENNEM KORKUSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Yolculuk sırasında, zaman-yol ve enerjiden tasarruf etmek için ara sıra nitroyu - osuruk- çalıştırmanın keyfinde olmak ve osururken aynı anda sırıtabilmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 merkeze azimle ilerliyorsunuz bakıyorum, bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Çok sıkışmışken denize işemenin verdiği inanlımaz mutluluk sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 eblekliğin merkezine mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 senko said: yanlış seks nası oluo acaba -aytenn naptın!! sen beni skmicektin... ahahaauaeaoü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 moncici said: 0ne said: 10-seks sonrası sigaradan alınan keyif? oldu mu? sdfsdf abi yazık şu mesajı yazarken yaşadığın küçük heyecana sdfsdf Abi gülmekten canım yanıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 pontipati said: senko said: yanlış seks nası oluo acaba -aytenn naptın!! sen beni skmicektin... ahahaauaeaoü şey de olabilir yalnış seks,işini bitirdi döndü zıbardı ayı, baya muzdaripler bu konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 @moncici hazzıın zeka ile kişilik ile tüketim ile ne alakası var yahu? gayet hedonistik birşeydir haz! ebleklerden ilerlemek istersen de illaha onları direk merkezde kabul ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Hazzın ne olduğunu bilmeyip akılla, kişilikle, homo economicusla karıştıranlara göbek yağlarını eritircesine, eblek eblek gülmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 12- istakoz ve tuzlanmış et kutusu, mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 13- kesinlikle ve kesinlikle HİCİV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Hiciv ve daha bi çok şeyi kapsayan mizahın ta kendisi, bütünü! Hazzın merkezi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 14-kitap-dergi-ansiklopedi sayfalarının aralarını koklamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ben haz alamıyorum bana da haz aldırır mısınız acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Eskiden köylerde, ilçelerde, evlerin önündeki betonların yazın yeni yıkandığındaki kokusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar