coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ihtiyaç listesi: 1- boşyere sarfedilen şu küçük enerjiler için transformatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 2 - noyzura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 geri kalan herşey için mastercard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 2- homo economicustan kurtulmak e: noyzurayı sayamadım senko, pardon me :) eksik kalsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 3- iki adet bulaşık süngeri + latex eldiven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 misal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 4- işerken ve sıçarken çıkardığınız seslerin boşalırken çıkardığınız seslerle familyatik bağlarını çözmeye uğraşan beyin jimnastikleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 işte şimdi konu ilginçleşmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 işerken ses çıkarmak? filmlere özgü değilmi bu ya daha işerken ses çıkardığımı bilmiyorum ben, hatta ayıp olmasın diye su tarafına bile nişan almıyorum ses çıkar diye, yanlardan yanlardan gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 sende bi bastırılmış utangaçlık ve toplum tarafından dışlanmışlık sezdim senko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kaka konusuna gelsem daha neler sezersin neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 coco said: 2- homo economicustan kurtulmak sen dahil tüm insanlar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 senko said: kaka konusuna gelsem daha neler sezersin neler dur çay koyim geliom anlat sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 anlatılır mı hiç böyle şeyler ayıp!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 işemeli sıçmalı lesb görls izlerken hiç böyle konuştugunu sanmıyorum ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Homo economicustan kurtulursan yiyecek ekmek bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Claiborne said: işte şimdi konu ilginçleşmeye başladı 5. neler yazdırıyonuz olm akşam akşam http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3320773_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Dworgian said: coco said: 2- homo economicustan kurtulmak sen dahil tüm insanlar yani? algıda bir problem oluştu sanırım :/ açıklama/ açıklamak ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 homo economicus kimdir den başlamak gerekmez mi? biz hepimiz homo economicus olarak adlandırılmıyor muyuz? yanlış mı biliyorum? homo economicus dan kurtulmak demek insanlardan kurtulmak demek olmuyor mu? yanlışım varsa pardon gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mc_Lovin said: Homo economicustan kurtulursan yiyecek ekmek bulamazsın haz başladığında homo economicus kapının dışında kalır yalnız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 homo deme ipnemsi şeyimsi gibimi oluyor hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Fransuxa said: 3- iki adet bulaşık süngeri + latex eldiven. eldiven yeter ya http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7imfoOHaW1qdnw4do1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 iki sünger bi eldiven. aslında üniversiteye falan gerek yok lan. öğrenci evlerindeki yaşamı videolayıp ders niyetine izletmek lazım. SKOÇ BRAYT TANRISI BİZİ AFFET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hazzın merkezinde 999 zevk kalesi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar