NastakSK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Öncelikle Herkese Selam. Ben Yeni Bir Uyenizim. Yani Forum'lari Takip Ediorum Fakat Uyeligim Yeni. :) Benim Uzun Zmandir Uğra$tıgım Bir shard Var. Bana Connector Yazacak Bir Arkada$ Arıorum. Bana Bu Konuda Yardimci Olacak Varsa Messenger'dan Ula$a bilir. [email protected][signature][hline]N@StA!_35½ KsK!__KsK'li TeKo! İmaginary Staff Icarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 [email protected] [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Örnekler: Fatalwar : www.fatalwar.net WildArea : www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 deltree yardım edebilir.msn [email protected] ör : www.slayertr.com[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Wildgenie bilio bu işi :)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes'de gözlük takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ![i] UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 onun yerine forum kurallarına uyupta adresi göstermeyip yazsaydınız daha güzel olurdu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 peki örnek nasıl vericez :) www.-----.com en güzeli sansürlü ? :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 p.m :) ya sapıtmayın beyler reklam reklam :) tabi her 10 dakika bir shard açılıyor anlıyorum sizi :)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 artık millet herşeye laf sokmak için ota boka reklam diyor.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Connector Writer nedir ya? Saçma sapan şeyler üretiyorsunuz. 'Connector Yazıcı(sı)', ilginç?! [hline]FAUST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 onu bırakta niye connector writer? bağlantı yazılımı programcısı yazmak çokmu yorar insanı.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paticik Uo Emülatörleri klasigi biri bir şey sorar ilk 3 mesaj alakalı sonrakiler alakasız.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Arkadaşlar shard açıcam diyo.Daha açmamış,bence açma aşamasına bukadar yakın olmadan bi connector hazırlatma.Connector'dan önce neler var neler.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 connecter writer hahahahh muhabbet: - Abi ya benim connecter writer'da sorun var çalışmıyor. + Ya benimki de sorunluydu, kafa ayarı yapmak gerekiyormuş. Hacıoğlunda bakım setleri satılıyor onların...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bana pekte komik gelmedi. Ayrıca google da connector writer diye arama yaptırırsanız connector yazanlara connector writer denildiğini software firmalarının web sitelerinde görebilirsiniz. Hem ayrıca adam konusunu açmış bulabilceğinin en iyisinide bulmuş..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Ra_tyillustrious, 09 Aralık 2004 14:06 tarihinde demiş ki: Bana pekte komik gelmedi. Hem ayrıca adam konusunu açmış bulabilceğinin en iyisinide bulmuş.. Sanırım bu bir ilk. Seninle aynı fikirdeyim Mert ;)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. [Bu mesaj Blackhand_ tarafından 10 Aralık 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ;} olsun writer denmeye razıyım ;} yeterki iş olsun. Cep Dolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Apache, 08 Aralık 2004 18:34 tarihinde demiş ki: bağlantı yazılımı programcısı yazmak çokmu yorar insanı. lol bence bu daha komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 rekabet iyidir :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. [Bu mesaj Lucas1 tarafından 10 Aralık 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ermac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: nbl_silencer, 09 Aralık 2004 13:11 tarihinde demiş ki: connecter writer hahahahh muhabbet: - Abi ya benim connecter writer'da sorun var çalışmıyor. + Ya benimki de sorunluydu, kafa ayarı yapmak gerekiyormuş. Hacıoğlunda bakım setleri satılıyor onların... Kafa ayarı yapın yazarım ben kafa iyiyken acayip connector writer oluyorum ... :))Böle connectorlar uçuşuyo etrafta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 The Ultimate Connector Writer asas das da das asas das da das[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ne var bu dalga geçicek anlamıyorum connector writer ne var bundan beyler ya[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 aslında düşününce gerçekten çok şey yok ama DVD writer ile Quest Writer arasında komik bir yerde duruyor benim için. :)[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ahuah Zeki Direk Atlamis Yanliz ula Hic Bilmedigimiz Bisi Sorsak s.knde olmas ((: Wild Genie nin conn guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Muahahaaha güzel söz... Wild 150 ile 200 arası istiyordu galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar