Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connector Writer?

NastakSK

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Herkese Selam. Ben Yeni Bir Uyenizim. Yani Forum'lari Takip Ediorum Fakat Uyeligim Yeni. :)
Benim Uzun Zmandir Uğra$tıgım Bir shard Var. Bana Connector Yazacak Bir Arkada$ Arıorum. Bana Bu Konuda Yardimci Olacak Varsa Messenger'dan Ula$a bilir.

[email protected][signature][hline]N@StA!_35½ KsK!__KsK'li TeKo!
İmaginary Staff Icarus
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
deltree yardım edebilir.msn [email protected]

ör : www.slayertr.com[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

peki örnek nasıl vericez :) www.-----.com en güzeli sansürlü ? :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

p.m :) ya sapıtmayın beyler reklam reklam :) tabi her 10 dakika bir shard açılıyor anlıyorum sizi :)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi
[i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm
[i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez !

UOGame.Net
Exile UO Player
Sosyal ağlarda paylaş

artık millet herşeye laf sokmak için ota boka reklam diyor.[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

Bana pekte komik gelmedi.
Ayrıca google da connector writer diye arama yaptırırsanız connector yazanlara connector writer denildiğini software firmalarının web sitelerinde görebilirsiniz.
Hem ayrıca adam konusunu açmış bulabilceğinin en iyisinide bulmuş..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_tyillustrious, 09 Aralık 2004 14:06 tarihinde demiş ki:
Bana pekte komik gelmedi.

Hem ayrıca adam konusunu açmış bulabilceğinin en iyisinide bulmuş..

Sanırım bu bir ilk. Seninle aynı fikirdeyim Mert ;)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.

[Bu mesaj Blackhand_ tarafından 10 Aralık 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rekabet iyidir :)[signature][hline]Lucas

[Bu mesaj Lucas1 tarafından 10 Aralık 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nbl_silencer, 09 Aralık 2004 13:11 tarihinde demiş ki:
connecter writer hahahahh
muhabbet:
- Abi ya benim connecter writer'da sorun var çalışmıyor.
+ Ya benimki de sorunluydu, kafa ayarı yapmak gerekiyormuş. Hacıoğlunda bakım setleri satılıyor onların...

Kafa ayarı yapın yazarım ben kafa iyiyken acayip connector writer oluyorum ... :))Böle connectorlar uçuşuyo etrafta ...
Sosyal ağlarda paylaş

ne var bu dalga geçicek anlamıyorum connector writer ne var bundan beyler ya[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi
[i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm
[i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez !

UOGame.Net
Exile UO Player
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...