Shikamaru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Elinde aşağıdaki board gamelerden olan ve satmak isteyen kişiler mümkünse mesaj atsın. Eğer satılan bir yer biliyorsanızda söyleyebilirsiniz Descent: Journeys in the Dark Munchkin Bruno Faidutti Citadels Shadows over Camelot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 munchkin'i amazon'dan getirtebilirsin gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Kadikoy'de puzzel dunyasimi ne var. Orda munchkin vardi bir bakmakta fayda var. Gereklinin sokagina girmeden. Cuma ugricam bi goz atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Dragonfire said: Kadikoy'de puzzel dunyasimi ne var. Orda munchkin vardi bir bakmakta fayda var. Gereklinin sokagina girmeden. Cuma ugricam bi goz atarim. Dostum bir bakarsan çok sevinirim... Amazondan getirtme olayı var da, kargosu vs. biraz tuzlu oluyor o yüzden burda varsa daha rahat olur diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Onceki gun gittim ama yoktu ellerinde cokta ilgilenmediler. Gerekliye falan ugramadim kapaliydi. Yardimci olamadigim icin uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar