Razien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 arkadaşlar kim ne derse desin kapı açılınca galip bi olacağız isteyen istediği telden çalsın[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 zaten eu serveri gelince ilk isim bir illidian fanatigi clan bulup katilmak olacak yada olusturucam :) [Bu mesaj Cengaver tarafından 23 Kasım 2004 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 illidan naga blood elf falan bir ortada gözüksün o zaman o tarafa geçip guild falan kurarız[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 EHHEHEHE NE HORDE NE ALLİANCE YAŞASIN ILIDIAN :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 nagalar var ki abi darkshoreda gormustum hatta buyuculeri cok acitiyordu hatirliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: spawn77, 23 Kasım 2004 21:18 tarihinde demiş ki: EHHEHEHE NE HORDE NE ALLİANCE YAŞASIN ILIDIAN :) For The Illidian :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hayır benim dediğim outlandsdaki nagalar[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 outlands acılınca illidian amcama bi hatun hediye edecem zaten 100binlerce yıldır yazık yanlızlık başına vurmuştur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 abartma sadece 10000 yıl hapis kaldı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 abartmak erkekligin sanındandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kimse kalmadı mı bu saatte ya sadece biz konuşuyoruz:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ehehe geyigin dibine vurduk zaten :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 eu pvp de takılacaksanız ben de varım ilidian fanatigi clanına girecek birisi olarak. surada yazdıklarınız tam ilidian ı anlamıs insanların soyleyecegi seyler, yok arthasmıs yok night elfmis , lichking msi hikaye hepsi. ilidian kadar iyi islenmis karakter yok oyunda.ben de alliance dan istifa edip ilidian a katılırım geldigi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Outlands deyince aklıma geldi. Bir bakın bakalım, artalan tanıdık geldimi :D http://www.worldofwarcraft.com/downloads/wallpapers/wallpaper22.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: toprak, 23 Kasım 2004 22:21 tarihinde demiş ki: eu pvp de takılacaksanız ben de varım ilidian fanatigi clanına girecek birisi olarak. surada yazdıklarınız tam ilidian ı anlamıs insanların soyleyecegi seyler, yok arthasmıs yok night elfmis , lichking msi hikaye hepsi. ilidian kadar iyi islenmis karakter yok oyunda.ben de alliance dan istifa edip ilidian a katılırım geldigi anda. dur bakalım daha uzun bir yol var hele blizzard outlandsda yeni bir taraf oluştursunda[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 zaten ozamana kadar da anca oyun cıkar ve biz adam akıllı toparlanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Hehehe eglenceli oldu bu topic :) arthascilarlar ilidiancilar kapisiolar hehehe :) tamam o zaman bu topic e baris getiriyorum :) Imzamida ilidiancilar için degistiriorum.''At last we shall have revenge'' :) hehehe[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 döncem ben sizede uykum geldi ehehe okuyamadım hepsini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Centilmen arkadaşımın hareketine dayanamayıp bende arthascılar için imzamı değiştirdim. :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 asıl imza boyle olur, nasıl inceden mesaj veriyor ;)[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 arthas marthas palavra hellscream rullz hangisi yapartı Thrall için o fedakarlığı For The Horde!!! hele bi Eu çıksın öcümüzü alıcaz o aliiancelerden gerçi alliancelerle alakası yok ama burning yok oyunda ne yapalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 amma uzamis bu thread ya.. 100 mesaj nedir be bilader.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 allahım tam barışa ulaşmışken bide orc çıktı başımıza :) Bu arada bestbuy'ın wow stockları tükenmiş diye bir duyum aldım millet abartmış eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ilidian efendisi(ben annamam emir aliomu alio efendisi iste) durdur undeadleri, lichkingin kafasini kir dedigi icin ilidian o kadar urasmio mu yav :P benmi yanlish hatirliom? adami pek bi melek yapmissiniz.. dönegin türü olmaz arthasda dönek ilidianda dönek :P ha sizin güzel hatriniz icin biri NE dönek biri Human dönek :) orclarda bögürmekten baska bisiden anlamiolar ha bide sopa salliolar aradabir.. cüceler desen hem kısalar hem saflar, saten iki sıkımlık canları var :) gech direk undead rule..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: toprak, 23 Kasım 2004 22:21 tarihinde demiş ki:[/b] eu pvp de takılacaksanız ben de varım ilidian fanatigi clanına girecek birisi olarak. surada yazdıklarınız tam ilidian ı anlamıs insanların soyleyecegi seyler, yok arthasmıs yok night elfmis , lichking msi hikaye hepsi. ilidian kadar iyi islenmis karakter yok oyunda.ben de alliance dan istifa edip ilidian a katılırım geldigi anda. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar