Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İllidan and dungeons

Razien

Öne çıkan mesajlar

eu pvp de takılacaksanız ben de varım ilidian fanatigi clanına girecek birisi olarak. surada yazdıklarınız tam ilidian ı anlamıs insanların soyleyecegi seyler, yok arthasmıs yok night elfmis , lichking msi hikaye hepsi. ilidian kadar iyi islenmis karakter yok oyunda.ben de alliance dan istifa edip ilidian a katılırım geldigi anda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toprak, 23 Kasım 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
eu pvp de takılacaksanız ben de varım ilidian fanatigi clanına girecek birisi olarak. surada yazdıklarınız tam ilidian ı anlamıs insanların soyleyecegi seyler, yok arthasmıs yok night elfmis , lichking msi hikaye hepsi. ilidian kadar iyi islenmis karakter yok oyunda.ben de alliance dan istifa edip ilidian a katılırım geldigi anda.
dur bakalım daha uzun bir yol var hele blizzard outlandsda yeni bir taraf oluştursunda[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

ilidian efendisi(ben annamam emir aliomu alio efendisi iste) durdur undeadleri, lichkingin kafasini kir dedigi icin ilidian o kadar urasmio mu yav :P benmi yanlish hatirliom?
adami pek bi melek yapmissiniz.. dönegin türü olmaz arthasda dönek ilidianda dönek :P ha sizin güzel hatriniz icin biri NE dönek biri Human dönek :)
orclarda bögürmekten baska bisiden anlamiolar ha bide sopa salliolar aradabir..
cüceler desen hem kısalar hem saflar, saten iki sıkımlık canları var :) gech direk
undead rule..[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toprak, 23 Kasım 2004 22:21 tarihinde demiş ki:[/b]

+1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...