Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İllidan and dungeons

Razien

Öne çıkan mesajlar

kil'jaedan'a hizmet ediyodu illidan zaten eye of sargeras'la yok etmeye calısıpta bight elfler ve blood elfler tarafından durdurulup basarısız olunca kil'jaedan'dan kacmak icin otlands'e gidiyo ama ordada buluyo kil'jaedan ve son bir sans daha veriyo illidan'a.o yuzden ice crown glacier'a dogru yola cıkıyo arthas'la karsılasıyo orda ve arthas illidan'ı ciziyo olay budur =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten Ilidian bastan beri undeadlere dusmandi.Sonuçta efendisi ona frozen throne u yok etmesini emretti.O da dogal olarak Frozen Throne u yokedene kadar onune çikan herkezin dusmani oluyo.Arthas çikti onun dusmani oldu.Ne oldu dayak yedi :) Bilmiorum sizi ama bence en karizma karakter warcraft da Arthas.Human halindeykende undeadlerin humanlari oldurmesinden dolayi gaz olup taaa northrend a kadar gidip kilici alip mal'ganis i kesmisti.Sonrada zaten tamamen karizma oluyo adam death knight :) Gidiyo babasini kesip tahta çikiyo.
Ama en sonunda lichking içine giriyo.(helm i de taktiktan sonra tamamliyo set i ) Yani arthas'in kimseyi sattigi yok.Kilici alinca Death Knight oluyo.Kilicida undeadlerin liderini yani mal'ganis i oldurmek için aliyo sonuçta.Gerçi muradin ona soylemisti bu kilic lanetli diye ama sonuçta adam taa oraya kadar gelmis almasa ayip :)[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abyss, 22 Kasım 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Valla ilidian ın ölmediği bayaa bi süre önce wow forumarında konuşuluyordu ama tam olarak kim ne dedi hatırlamıyorum da ben de uyuz ola ola ikna olmuştum. Gerçi ilidian bence en karizma karakteri oyunun ama hiçbir işte dikiş tutturamadı.
PS : Bi de yaşdığıyla ilgili ipucu olarak wow un sayfasındaki story nin son sayfasına bakın! "THE NEW AGE" sayfasına. :P
Başka söze gerek yok herhalde[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten oyle npcler dusman olmuyo.Ha mesela sen human seçmisindir alliance taaa orclarin ana sehrine raid yaparlar thrall var yanilmiosam sehirde o alliance playerlara karsi dusmandir.Ama ilidian in bi tarafi yok yanilmiosam wow da.Wow da ne bloodelfler var nede nagalar var ayri bi taraf olarak.ilidian in da mob olacagini sanmam :) olursa çok komik olur.[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

Npc değil de belki GM ler oynatır.
Ayrıca Engin yardım edrsin artık Ilidian dan sonsuza kadar kurtulmamıza. hehe
Adam NE lerin başına bela ya ırkımı korumam lazım anlayın beni arkadaşlar :D[signature][hline]EU Closed Beta
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago
Sosyal ağlarda paylaş

Thrall i yenicek bi raid demedim.Mesela Alliance Raid yapiyo.Ama çok fazlalar ve levellari çok yuksek ve eglence olsun diye orclarin sehrine saldirmayi dusunuolar.Orclarin sehrinde thrall oldugundan alliance a karsi dusman oluyo butun orc sehrindeki npcler gibi.Onu anlatmaya çalistim.[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

Illidian'ın ölmediği önce dedikodu olarak çıktı ki ben zaten öyle bir karakter ölemez demiştim daha sonra TFT'nin içindeki mpq dosyalarını araştıran bir grup orada bir konuşma texti buluyor oradaki konuşmada illidian ve arthas karşılıklı konuşuyor ve yarali illidian'a arthas seni öldürmeyip bu şekilde bırakacağım diyip Frozen Throne a doğru yürüyormuş. Zamanında fan sitesinde okumuştum ve çok sevinmiştim. Ben şahsen ileride wow'un hikayesine çok büyük etkisi olacağı inancındayım.Nitekim bazı resimler misal wow'un hikayesindeki son sayfa resmi :=) Dikkat ederseniz genelde blizzard en iyilerini sona saklar oyunda şu ana kadar görülmediği rapor edilen sadece illidian ve arthas ibnesi kaldı. Arthas'a her zaman uyuz olmuşumdur.Çünkü güce gokten zenbille kıcının balına ulasıp artis olan bir lavuk nerde 10000 yıllık güce hükmetmiş bir illidianı kesmek oyunun sonunu görünce zaten baya bir saymıştım blizzarda hatta arkadaşlar dalga geçmişti noldu senin adama yardılar götünü die. Sırf illidian ı görür ve onun yolundan devam etme sansın olur belki die nightelf hunter acicam chari.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Granis, 22 Kasım 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
Zaten oyle npcler dusman olmuyo.Ha mesela sen human seçmisindir alliance taaa orclarin ana sehrine raid yaparlar thrall var yanilmiosam sehirde o alliance playerlara karsi dusmandir.Ama ilidian in bi tarafi yok yanilmiosam wow da.Wow da ne bloodelfler var nede nagalar var ayri bi taraf olarak.ilidian in da mob olacagini sanmam :) olursa çok komik olur.

Neden komik oluyormus, koskoca Thrall cizilmisken ve oyuna katilmisken?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

illidian önce bir tarafa ait olması lazım ondan sonra oyuna katılır ama ne horde nede alliance olamayacagından artık ne yaparlar bilmem blood elf +naga akleyıp basına illidian mı koyarlar artık zaman gösterir ama bana kalsa suankı olay bozulmasın isterım ben ne naga istiyorum ne blood elf oyunda uymazlar bir kere goblinde aynı orjınal kalsın bence hersey[signature][hline]Awaiting Final Beta
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten ilerde, oyuncu warlocklar güçlerini birleştirip dark portalı açabilecekler. bir kere açıldıktan sonra oyuncular buraya geçip savaşabilecekler :) süfer bi olay olcak o.

illidan, blood elf falan görecez yane oralarda.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 23 Kasım 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...