Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İllidan and dungeons

Razien

Öne çıkan mesajlar

Kendisi bir Deamon hunter, ve ft den 10000 yıl onceki burning legionla yapılan savasta, kullnılması yasak olan demonic guclerı kullanıp legionla savasmış.
Sonuc başarılı olsada aslında amacı Halkını ve azerothu kurtarmak olsada, doğaya zarar vermıs (hoş yapmasaydı doğa dıye bırsey kalmıycaktı world tree yıkılıcaktı) katı kuralları olan Night Elfler arasında heretic sayılarak hapsedılmıs, bu işi bizzar Furion stormrage yapmıs, gardıyanlıgı ıse bir warden olan Meive'e vermıstır.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar ama harbi haksızlık etmişler en sonunda burning legionın en büyük generallerinden birini öldürüyor Furionda ödül olarak aralarından dışlıyor , illidan sahipsiz kalıyor yoldan çıkması doğal gerçi sapmasında güce olan düşkünlüğünün payıda var
Sosyal ağlarda paylaş

Geberdi iyi oldu diyodum ilidian için adam bi türlü bi tarafa ait olamadı. Bi gidiyo demonlara yardım ediyo, bi gidiyo bloodelflerle kanki oluyo, gördüğü zamanlarda platonik aşkına yardım ediyo. Maymun olmuştu iyice. Arthas gibi sabit bi hedefi olamadı. Neyse sonuçta gene kurtulmuş namuzsuz. :D[signature][hline]EU Closed Beta
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago
Sosyal ağlarda paylaş

Alsında İllidian'ın hapsedilme nedeni eskiden Night Elflerin Highborn (O zaman için Burning Legion'u Azeroth'a getirmişlerdi) ile savaşında ihanet edip karşı tarafa geçmesiydi. Eh bu kadar büyük bir suç ne olursa olsun affedilmiyor.

[Bu mesaj Ozan tarafından 22 Kasım 2004 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya soyle bise oluyodu hatırladıgım kadarıyla

well of eternity mi ne vardı eskiden o büyünün kaynagı idi ve burning legion bunu yıkmak istiodu tam hatırlayamadım =) elflerden bazıları yani (queen azsharaydı galiba ismi sallamıs olabilirim) ve bazı yardıcıları ki bunlar high elflerdi büyüye bagımlı oluyolar burning legionda bumları kandırıyo vs illidan gelip yıkılmadan once bu well of eternityden su alıyo gidip world treeye koyuyo gibi biseler oluyodu hehe baya karısık oldu bu yuzdende hapse atıyolar illidan'ı sonsuza kadar ama sonra ihtiyacları oluyo illidan'a ve istemeyerekte olsa serest bırakıyolar zaten maiev hep karsı cıkıyo fln frozen throne oyunundada eye of sargeras'ı kullanıyo mesela ama lich king'i oldurmek icin kotu bi amacla degil yani cok karısık oldu kusura bamayın arada yanlıslar flnda olabilir anlarsanız ne mutlu =) ha bide bi ayrıntı daha o maelstorm well of eternity'nin yıkılmasıyla ortaya cıkıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abyss, 22 Kasım 2004 13:08 tarihinde demiş ki:
Geberdi iyi oldu diyodum ilidian için adam bi türlü bi tarafa ait olamadı. Bi gidiyo demonlara yardım ediyo, bi gidiyo bloodelflerle kanki oluyo, gördüğü zamanlarda platonik aşkına yardım ediyo. Maymun olmuştu iyice. Arthas gibi sabit bi hedefi olamadı. Neyse sonuçta gene kurtulmuş namuzsuz. :D
Arkadaşım demona yardım etmesinin sebebi nigt elflerin onu dışlaması hem de onları iyilik yaptığı halde böyle bir durumda demonun onu kandırması zor olmasa gerek . ayrıca blood elfler ona yanaşınca e ne yapsın adamın orduya yeni müttefiğe ihtiyacı var o da onlara yanaşıyor haliyle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abyss, 22 Kasım 2004 13:08 tarihinde demiş ki:
Geberdi iyi oldu diyodum ilidian için adam bi türlü bi tarafa ait olamadı. Bi gidiyo demonlara yardım ediyo, bi gidiyo bloodelflerle kanki oluyo, gördüğü zamanlarda platonik aşkına yardım ediyo. Maymun olmuştu iyice. Arthas gibi sabit bi hedefi olamadı. Neyse sonuçta gene kurtulmuş namuzsuz. :D

Bide abyss nasıl kurtuldu ilidian. Keriz arthas kesti onu (frostmourne sayesinde) Sinir olmuştum hatta. Hatta helvasını bile dökmüştük ailecek. Ama içimde hep bir ümit vardı ilidian geri gelecek diye yoksa gerçekmi oluyor ??
Sosyal ağlarda paylaş

illidan gerı gelmesın artık prıestess ın yawuklusu onun abısı ztn ıllıdan Stormrage soyadları aynı en azından we o bıle illidan'ın cıkmasını ıstemıosa neden bu kadar ustelendıkı ztn sonra kotu yola dustu ıllıdan tekrar kullandı taşı off be illidan'a cok sınırım ben ya sonra bıde o kadar ugrastırdı Mae'var ı zındanlara kaçtı ettı kutsal yerlere kactı (gul'dan ın mekana :P)[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ilidian ın ölmediği bayaa bi süre önce wow forumarında konuşuluyordu ama tam olarak kim ne dedi hatırlamıyorum da ben de uyuz ola ola ikna olmuştum. Gerçi ilidian bence en karizma karakteri oyunun ama hiçbir işte dikiş tutturamadı.
PS : Bi de yaşdığıyla ilgili ipucu olarak wow un sayfasındaki story nin son sayfasına bakın! "THE NEW AGE" sayfasına. :P[signature][hline]EU Closed Beta
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sevmiyorum diyemem ama arthas gibi sabit bi hedefi olamadı adamcağızın.nereye çekersen oraya geliyor. Bi gider bloodelflere gider bi gider sevgilisini kurtarır, bi gider nagaları kaldırır, vs vs.. Aslında hepsini iyi niyetinden yapıyor ama... diyip fanatiklerini de kızdırmayalım :D[signature][hline]EU Closed Beta
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama FT de herkes Arthası durdurmak istiyordu. bi işte bizim NE ler Humanlar falan bi de bunları satıp lich king e uyduğu için demonlar. bizim sazan da Arthas ın felaket getirceğini bildiği için onu durdurmak amacıyla başka kimse kalmamış gibi demonlarla anlaşıyordu. Başka bi niyeti varmıydı hatırlamıyorum.[signature][hline]EU Closed Beta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...