matama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yurtdisindan aldigimiz Iphone 5 ust tusu calismiyor diye garanti den degisti BTK da bu eski telefon yerine yeni telefonun IMEI isini nasil girdirtiriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 tr de garantiden nasıl değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 girdiremezsin buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ust tusa mi girdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 burdan değiştiyse kayıtlıdır büyük ihtimal btk yı ara sor kayıtlı mı diye ?!! BTK Bilgi ve İhbar Merkezi (312) 294 94 94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yurtdisinda degistirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bi soyleseydin bana bu IMEI lazim diye. benim telefon suya dustu turkiyede. servis yenisini al daha iyi demisti. yurtdisinda sacma sapan bi yerde 40dolara yaptirdim. IMEI degistirdiler arada, farkedince soyledim onu da duzelttiler, eski IMEI oldu mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar