Editor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://static.tvtome.com/images/genie_images/news_hub/uploaded/priceiswrongnews138188139333/OR103A_0450b.jpg-b79bec87-t3.jpg http://www.youtube.com/watch?v=WTKj52BUEeU&feature=player_detailpage The Vampire Diaries. A thousand years ago the Original Vampire family swore to each other that family is power and they pledged to remain together forever. Centuries have passed and the family bonds are broken. Klaus Mikaelson heads to the French Quarter of New Orleans, a city his family helped build. His former protégé, Marcel, is now in control. Elijah follows Klaus to New Orleans where they discover werewolf Haley and a powerful witch named Sophie. Klaus has no intention of answering to his now powerful protégé and is determined to reclaim the city and the power along with reuniting his family. While waiting for Rebekah to join them, Klaus, Elijah and the witches form an uneasy alliance to make sure THE ORIGINALS once again rule New Orleans. Gayet güzel beğendim teenage dizisinden kopup iyi yol almışlar 3 bölüm oldu izlenirler listemde top10 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 said: A thousand years ago the Original Vampire family burada okumayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 said: The Vampire Diaries de bırakanlarda var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bildiğin teenage dizisi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 şöle dandik gay şeyler yapacaklarına blade serisini alıp biraz adam edip devam ettirseler ya şu büyük kanallar, tam zamanı asıl onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 konusu acilir mi acaba diyordum ki cok gecmeden acilmis. the vampire diaries den cok farkli olacagini sanmiyorum cunku izleyici kitlesi yine ayni olacak ve farkli bir konseptte ele almalari ekmeginden olmalarina neden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 vampire diaries yetmiyodu zaten yeni bi seri lazimdi hi hi hatta bi yeni seri daha baslatip orijinallerden tek bi karaktere odaklansinlar filan fds ulan bi anda bitsin sunlar lutfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 cw'dan sonrasina devam etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 T'den sonrasını okumadım, haç subliminali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ilk noktadan sonrası fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 the cw ne aq neyse iyi gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar