CreepY Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 mtvde THE CURE gecesi vardı orda böyle bi grup çıktı ve nasıl güzel bi boys don't cry coverıydı anlatamm goggleda bile aradım yoook!nerden bulabilirm bunların albümü var mıdır??tanıyan var mıı!!??[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 evet genelde soundtrack'lerde yer alıyorlar, reklam müziği de yapıyorlar "razorlight" olucak ayrıca[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Goering, 16 Aralık 2004 21:36 tarihinde demiş ki: evet genelde soundtrack'lerde yer alıyorlar, reklam müziği de yapıyorlar "razorlight" olucak ayrıca ehueh pardonn :D off nası bulabilirm çk gsllerdi[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bu arada hep rozarligt diye aradığımı farkettim buldum şimdi çok saol goering:)[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar