DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 gece pc açıkken ses uyandırdı kapattım pcyi. şimdi açtım ses devam ediyo. bık bık bık ötüp duruyo. çok büyük ihtimal bi sorun teşkil ediyo ama ne yapacağımı, nasıl çözeceğimi açıkçası bilmiyorum. help plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 pc kapalıyken gelmesinden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 kasayı yan yatırdım geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 sesi kaydet burdan link ver dinleyelim böyle anlayamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yok hocam cidden kendiliğinden kayboldu ses ilginç bi şekilde. iyi dilekler bir kez daha günü kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar