ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 fiziğin o içinden çıkılamayacak sorunlarından sonra gerçekten süper ;)[signature][hline]
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Ra_d, 16 Aralık 2004 00:32 tarihinde demiş ki: hız değil ya momentum.yani hız deyince bağıl hız falan işleniyodu fizikte.bende oraya moment yazmışım doğrusu momentum olacak. e dört sene geçti üzerinden. eheh moment dıyınce ben ne alaka dıyorum oke =)[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bendende iki tane : ) Serway Fizik Cilt I sy 72 : Şekil P3.20'de görülen yolu takip ederek yüksek bir binanın tepesinden uçan süpermenin 100m yer değiştirmesinin yatay ve dikey bileşenlerini bulunuz. bu en çok güldüğüm soruydu : Kararlı bir çakal -Coyote:)- hızlı koşan avını yakalamak için -RoadRunner :)- bir deneme daha yapar. Çakal 15m/s^2 lilk sabit yatay bir ivme sağlayan Acme jet motorlu bir çift kaykay takar. (Şekil hedehödö). Av uçuruma doğru koşarken, tam çakalın yanından geçtiği anda çakal uçurumun kenarından 70 m uzaktan harekete geçer. bundan sonra buna bağlı sorular verilmiş ve c sorusunda her zaman zavallı Coyote için kaçınılmaz olan son var. Yere çakıldığı andaki hızını soruyor :-)
hibino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ah serway fizk. Bizde onu görüyoduk. Allahım ne kitaptır o. Korkulu rüyam..[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: hibino, 16 Aralık 2004 14:13 tarihinde demiş ki: Ah serway fizk. Bizde onu görüyoduk. Allahım ne kitaptır o. Korkulu rüyam.. eheh hibino kardeşmiyiz yoksa :-p
Kendine_Yakisan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Komik fizik soruları bence insanın kendine yakışanı giymesidir.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 sen takmışsın yakışana noldu kız kıyafetlerine lafmı attı :lol:[signature][hline]
Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: screamer, 15 Aralık 2004 21:21 tarihinde demiş ki: - ( Ağırlık Merkezi ile alakalı bir soru ) Homojen Maymun ahahahah vallahi moralim bozukdu , güldürdü beni.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Ra_d, 15 Aralık 2004 23:46 tarihinde demiş ki: ikicisindede süpermen'in göğsüne gangsterler tarafından otomatik tüfeklerle atış yapılıyor.tabi kurşunlarla süpermen esnek çarpışma yapıyorlar.mermilerin çıkış hızını, hava sürtünmesini, tüfeğin saniyede kaç mermi attığını vs. bilgileri vermiş.her merminin son hızını bulunuz? ikinci şıkta supermen'in yerinde sabit kalmak için harcaması gereken toplam kuvveti bulunuz? bide sorunun sonuna eklemiş: gangsterlerin mükemmel atıcılar olduklarını ver hiç bir mermiyi ıskalamadıklarını varsayınız. Komik gözüksede aslında kolay sorulardı serway'in kitabında var bu , telif hakları alınmıştır diyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Öne çıkan mesajlar