Magnum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Alıcı da parayı ödedi, eşyayı falan yolladım. Feedbackini verdim herifin, o da benimkini verecek neyse paypalda ise şöyle bi şey çıkıyor; İlk satışım, ne kadar süre bekleyeceğim bilmiyorum. Bileniniz var mı? 21 gün mü beklemem lazım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 mail at arıyor Türk elemanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 paypal'a mı mesaj atayım? iş ebaylik değil mi? tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 vergisini maliyeye gonderirsin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 "paypal a sor sonuçta parayı ebay yollamış ki paypalda görüyorsun" diye düşündüm açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 evet paypala gelmiş para. ebay'den çıkmıştır durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 TRye hiç girmemiş bi ürünü yine yurt dışına satıyorum, bu yüzden maliye ile sıkıntımın olacağını düşünmüyorum. teşekkürler, mesaj attım paypala. arayayım dedim ama mesai saatleri dışındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 valla o parayı buraya getirirsen malın nereden nereye gittiği değil senin o maldan elde ettiğin gelir problem olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar