ufaqliq Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Catacombs'u nerden alabılır netten yada bi tanıdık varmı Amerikadan bize CD key yollıcak.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 valla ben cdrom shoptan preorder yaptım hala yola çıkmadı :hrr:[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bende cdromshopdan siparis ettim www.cdromshop.com[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buw Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 arkadaşlar öncelikle selam ben toa+si+classic setini yeni aldim ancak oyunu cok beğendiğim için catacombsu da almak istiyorum cd rom shopta 29 dolar gösteriyor fiyatını sanırım birde shipping parası veriliyor ne kadara patlar acaba teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ben dhl ile sipariş ettim yani 3 günde geliyor buda 29+36 dolar[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Zaten illaki bir bir kargo şirketi ile yollama seçiliyo. Ben 1aftada gelsin istiyorum ama ucuza gelsin. Mümkünmü?[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hem 1 haftada gelicek hemde ucuza bir opsyon yok öyle ya çok ucuza 2-3 hafta minimum yada pahalıya 3 gün[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 1 hafta ve ucuz biraz zor oluo :) bende bisi sorcam simdi biz 5 tane sulucez bu kargo parasinda negibi bi degisiklik yapiyo? 36x5 mi?[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 36dolar fix + her item için 5 dolar[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bende cdromshop tan verdim siparisi. Persembe sabahı email aldım bugün yola cıktı 5 ile 9 is gunu arasında elinde olur diye.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Hayır 5 tane soleyince gene aynı kargo parası ama 1kiloyu geçinde +5$ alıyolar.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere [Bu mesaj ufaqliq tarafından 11 Aralık 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bi tanesini trye gonderip (cd icin) geri kalan 4 unu amerikadaki arkadasa gondermek lazim en iyis.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 daverc o yöntem anlamsızs amerikadaki arkadaşına yollasan bile 5 dolardan ucuza gelmiycek ki 5 dolar için değmez bile. benim oyun cuma öğlen geldi bu arada yani extra item başına 5 dolar alıyorlar dedim çünkü iki kutu 1kg den fazla ediyor.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ha o zaman iki kutu 1kg'den fazla ediyosa haklısın.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 istte olup elinde cd si olan varsa bi kopyasını alabileceğim biri varmı ?[signature][hline]Bimx The Bard [Hib/Exc] Giftigadolken The Infil [Alb/Pryd] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 benimki bugün geldi, cdromshop.comdan almıştım, EQ2 oynarken bakalım araya bikaç saat catacombs sığdırabilecek miyim =)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar