Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6-7 aylık pitbull/boxer

Esrk

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Başlıkta belirtemediğim gibi pitbull mu yoksa boxer mı olduğunu anlamadığım bir köpeğe sahip arıyorum. Muhtemelen pitbull ama boxerla karışmış diyenler olduğundan kafa karışıklığı yaşadım açıkcası. Neyse, köpek Bakırköy sahilde bulunmuş, kalacak yeri olmadığı için ben aldım, sahiplendirene kadar bakacağım. Kısırlaştırılmamış, dişi, çok uysal, aşıları var sanıyorum çünkü evde bakmışlar. Komut almasını biliyor, otur, dur vb. gibi. Yürürken hep yanımda yürüyor, durunca duruyor, kedi kovalamak gibi bir huyu yok, merakından koklamak istiyor sadece, evde ki kedilere karşı tavrı da çok arkadaşça. Diğer köpeklerle arası çok iyi, sürekli oyun oynuyor evimdeki köpekle. Eve tuvaletini yapmıyor, tuvalet alışkanlığı da var. Sürekli kendisini sevdirmek istiyor. Tek sıkıntısı bazen gücünü kontrol edemiyor, biraz daha büyük olsa yetişkin bir insanı çok rahatça devirir. Köpek kısaca böyle, fotoğraflar da şunlar,

Köpek dişi olduğu için alıp yavrulatmak isteyenler ya da dövüş köpeği yapayım hevesinde olanlar olabilir, o yüzden seçici davranacağım talip olanlar konusunda. İstanbul'dayım, başka şehir zor olur eğer araba ile alabilme şansınız yoksa.

Kabaca böyle işte.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...