Esrk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Merhabalar, Başlıkta belirtemediğim gibi pitbull mu yoksa boxer mı olduğunu anlamadığım bir köpeğe sahip arıyorum. Muhtemelen pitbull ama boxerla karışmış diyenler olduğundan kafa karışıklığı yaşadım açıkcası. Neyse, köpek Bakırköy sahilde bulunmuş, kalacak yeri olmadığı için ben aldım, sahiplendirene kadar bakacağım. Kısırlaştırılmamış, dişi, çok uysal, aşıları var sanıyorum çünkü evde bakmışlar. Komut almasını biliyor, otur, dur vb. gibi. Yürürken hep yanımda yürüyor, durunca duruyor, kedi kovalamak gibi bir huyu yok, merakından koklamak istiyor sadece, evde ki kedilere karşı tavrı da çok arkadaşça. Diğer köpeklerle arası çok iyi, sürekli oyun oynuyor evimdeki köpekle. Eve tuvaletini yapmıyor, tuvalet alışkanlığı da var. Sürekli kendisini sevdirmek istiyor. Tek sıkıntısı bazen gücünü kontrol edemiyor, biraz daha büyük olsa yetişkin bir insanı çok rahatça devirir. Köpek kısaca böyle, fotoğraflar da şunlar, Köpek dişi olduğu için alıp yavrulatmak isteyenler ya da dövüş köpeği yapayım hevesinde olanlar olabilir, o yüzden seçici davranacağım talip olanlar konusunda. İstanbul'dayım, başka şehir zor olur eğer araba ile alabilme şansınız yoksa. Kabaca böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 2. resim de ne oluyor öyle ya askfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Telefon ile çekince böyle oluyor, oyun oynuyorlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 sokağa atılır mı la bu güzelim köpek. o değil de şimdi bu hayvan devamlı sahip değiştirme tribinden psikolojik travma yaşamıştır illa. sahiplencek kişinin elinde patlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Kısırlaştırdım kendisini, hala sahip arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 güzel köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Köpeği sahiplendirdim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar