Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 502. That’s an error. The server encountered a temporary error and could not complete your request. Please try again in 30 seconds. That’s all we know. İki gündür giremiyorum ya. Hidemyass ile oldu. napsam ki beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dün gece arkadaşta aynı dertten muzdaripti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 valla ben hala muzdaripim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inaluogh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 2-3 gündür giremiyorum ben de Youtube'a oramı buramı parçalayacam hani girip bir şey yapcağımdan da değil. Giremeyince darlanıyorum. Bi girip çıkayım istiyorum... Proxy ile girebiliyorum fakat onun dışında hangi browserı kullandıysam, ne cookie ler temizlediysem fayda etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 kafayı yicem wireless ile girilmiyo kardeşim çatır çatır giriyo aynı evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inaluogh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Hırsımdan format atıcam şimdi makinaya yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ulan rüyamda açılıyodu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 hosts dosyasını değiştirdim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inaluogh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Bende şimdi kendi kendine oldu. İnanırsan oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar