Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Arkadaşlar ben odama kitaplarımı koyabileceğim raf tarzı bir kitaplık istiyorum. ama ilginç bişey olmasını istiyorum. kitaplarım yan yana koyulunca 2.5metre civarı. değişik birşeyler tasarlayabilirmisiniz? Hem 3dsmax çalışırsınız :P paint'de çizip fikir vermek isteyenlerde resimlerini koyabilir. güzel ilginç sıradışı ve kullanışlı olsun. yardım etmek isteyenlere şimdiden teşekkürler..[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yapayım ben sana 2. kitaplık olayı olur:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Al tepe tepe kullan:P yapiyim yolliyim istiyorsan öms at:) başka yerde yaptırma copyrightedir ha:P //renkler dikkat çeksin diye öyle değiştirilebilir birde onları duvara sabitlerken kullanılıcak metal L demirleri var onlar küçük bişi ama[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°CKedimin resimlerine gider[Bu mesaj Chemical tarafından 09 Aralık 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ooo güzelmiş bende yaptırırdım da daha yeni yapıldı tavana kadar kitaplık:) anca sığıyor:D (hatta sığmamaya başladı ehue) ama tasarım cidden hoşuma gitti.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ehe thnx:P bi raf daha eklenir esası ona[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 tamami ile kendim yaptim .. çokta süper (sadece yeteri kadar genişlikte tahta ve yanlara demir asacaklari gerekio hepsi bauhausta var :) )[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 onlar set olarak satılıyor hazır kesilmiş sadece vidalıyon:P biz modernn tasarımlara akıyoruz ya..:P ama onlar sunta oluyor genelde güvenme suntaya koymasın kafana (çökerek.. kitapları yani)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ehhe biliom op setlerden deil ama bunnar :) o setlerden 7-8 tane almam lazim ... aşadaki ufak monitörün 19" olduunu soylersem tam bir duvari kapladiini anlarsin .. ayrica bilgisayar masasini da kendim yaptim ( tasarimi da benim / 500 cdlik çekmece kapasitesi var :) ) neyse ben tabi en pratik ve ucuz çözümü önerdim , senin design orginal ( bu arada chem sen kesin tasarim falan oku FM ile falan bulaşma yaw sendeki yaraticiliği da yontmasinlar mühendis yapalim derken :) )[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 chem sen bunu uyguladın mı peki ? çizimde bazı orantısızlıklar var gibi de, birleşme yerlerini ne ile tutturacaksın mesela ? belli açı ile kestirmen lazım o tathtaları[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 1m kare yüzeyi olan üstü cam kaplı maket masam kendi işçiliğim tasarımlamadım tasarlasam böyle odun birşey yapamzdım fonksiyon ön planda : ) [signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 chem'in isteği üzerine ,masas görüldüğü gibi rayli ve 8 adet çekmeceli cd için özel boyutlandirilmiş :) [SubWoofer'a tiikaayyyttt!!!!][signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Şöyle bişey yaptım[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Chemical istediğim özelliklerde bi kitaplık yapmışsın yani ilginçlik açısından. ama sanki 3 tane uzun rafın birleşmeye yakın yerine kitaplar sığmayacak gibi duruyor. eğer orayı kitap sığacak şekilde geniş tutarsamda çok boşluklu olacak gibi. eğer kitap sığmaz şekilde yakın yaparsam bu seferde orası boş gözükecek. ama beğendim. biraz daha geliştirsen ya da farklı bi tasarım yapsan benim için? her türlü malzemem var yaparım sorun olmaz. Sensible senin tasarımında güzel ama ben duvara asılacak bişey istiyorum şöyle light bişey. seninki biraz hantal kaçacak gibi. teşekkürler.. Chemical'ın ki gibi özgün ve ilginç olması ilk tercihimdir.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Golge-i_Khan, 09 Aralık 2004 23:12 tarihinde demiş ki: chem sen bunu uyguladın mı peki ? çizimde bazı orantısızlıklar var gibi de, birleşme yerlerini ne ile tutturacaksın mesela ? belli açı ile kestirmen lazım o tathtaları uygulamadım da çok basit L çelik parçalarla tutturucam (çok kıyak bişi lan herşeye yarıyo) açılarını göz kararı ile koyarız yada isteğe göre:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 sensible seninki tam user murderer birşey bidefa imkanı yok kitap sığmaz o aralıklara en alttaki rafa bişi sokamassın lap lup düşücek onlar ortaya doğru tilt gibi kapakları açman imkansız:D hem o dolaplara adam gibi kitap sığdırman imkansız ve kapaklar açılması son derece zor halde ayrıca yerde durması alan öldürüyor ve bilinen bir gerçektirki bel hizasının altındaki mobilyaların en üstünde düz bir yüzey olması kullanılış açısından çok çok yararlı oluyor tavana assan tavana asılan mobilyaların alt yüzeyi düz olmaması lazım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Chemical bunu yapacam ben. aklıma manyak bi fikir geldi. hani yere paralel en alttaki raf varya orayı biraz geniş tutup 80cm lik akvaryumum var onu oraya yerleştirecem. üstündeki kısa yere paralel rafada surround hoparlörleri koyacam. çünkü raf tam bilgisayarım karşısında yani tam arkamda olacak. ya da hoparlörleri koymam ya görüntüyü bozabilir. ama akvaryumu ciddi olarak düşünüyorum. L aparatlardan 4 tane atarım altına sağlam olur dübellerle vidalarım ben onu. ama işte aradaki açı biraz dar gibi orası boş gibi gözükmezse iyi olurr gerçekten..[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 o açıyı almanın yolları var fistan oraya akvaryum yemini suyunu motorunu koyabilicek boyutta bir hazne yapılabilir açılı kesim bir kapağı da olur dolu gözükür ama akvaryumlar bayağı bayağı bayağı ağır kaç litre söylermisin akvaryumun? hemen ölçebiliriz birde Tuğla duvarsa çökebilir tuğla okadar çok aynı noktadan ağırlık taşımaya meğilli birşey değil ayrıca ağırlık tam binmiyor duvara asılı olduğu için duvarı ortadan bükme hareketi yapıyor ve çökertebilir ciddi söylüyorum laap diye iner akvaryum aşağı çok ağırsa akvaryum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Chemical ben inşaat mühendisiyim :). evet duvar çökebilir.kayma gerilmeleri sonucu :P o zaman yere paralel rafın altına iki tane ayak atmak lazım alinyum görüntülü boru şeklinde bişey olabilir.6cm çapında gibi.. ya da o rafı raflıktan çıkarıp altına ayaklı dolap yapılabilir.dediğin gibi yemler malzemeler kapaklı dolabın içine konur. ya hangi programla çiziyorsunuz 3dsmax i duydum ama kullanmadım.bende çizeceeem[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 olm ne bükmesi yaw ?!?! ne dion sen :) bükme hareketi yapmasi için tek tarafli çevirme momenti oluşturmasi lazim , rafi çift taraftan sabitleyeceğinden bükülmeden çok eğilme momenti oluşur duvara koyacağiniz çivilerde.. öcelikle çivi önemli ayrica her tuğla duvar yük taşımaz demek değil , öncelikle tuğlanın türüne bağlı (kolon kirişsiz taşiyici tuğla ile dökme bina yapioz lam bis :P 2-3 katli ) , ayrica tuğlanın kalinliğina da bağli tabikide .. tuğlanın üstündeki sıva kalinliğina da bağli ha ama chem haklı .. AKVARYUM kesinlikle rafa konulmamali , en büyük ağirlik suyun kendisi zaten akvaryumdaki edit: ehhe meslektaş çikti fistan .. hiç zorlamaya gerek yok fistan işini bilir ( inş.müh.ler el ele hep bereber asce'ye :P) [signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls [Bu mesaj hired_gun tarafından 10 Aralık 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bu arada hired gun eski pcnin üstündeki ilk raf çökecek gibi =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 gençler yıkılma, moment,mukavemet,gerilme hesap işlerini bana bırakın. aşmış fikirlerim var. chemical'ın raf dizaynı sağolsun.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bükme çevirme dayama çökertir işte duvarı eheh kolonsa sorun yok boylamasına delik açılabilir arkadan çıkarak imkanı yok inmez aşağı bidaha o akvaryum kaç litre olduğunu söylese belki 3litrelik bişi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 chem duvar çokmeden çok önce civi gider .. okdar koaly değl bi duvarı çökertmek , tuğla ise de sadece vidaladiğin tuğlalara zarar verirsin , oda sorundeğil bi pasta bi sıva hoop yeni gibi olur ... jhon o rafa bi kere ciddi ağir yük bindirdim kalici boysal deformasyona uğradi ... oyle kaldi .. şimid üzeründe çom az yük var bişicikler olmas :D[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 alla alla hala yıkılma muhabbeti yapıyosunuz :P bırakın yıkılsın :D ben yaparım hesabını ya siz merak etmeyin. 80cm akvaryum 3 litre olurmu be chemical. 80x30x40(h)cm boyutlarında 96 litre su alıyo 20-25 kiloda malzeme olsa içinde 120kg falan. ben yaparım onu sapasağlam mrk etmeyin. işin dizayn konusuna ağırlık verin :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ehe şimdi ben duvar delip ağır yük diyince 20cmlik matkap uçları ile öbür odadan çıkarmayı hedef alırım genelde:) fistan ne yapacan söylede çizim bak 3D GÖRÜYOM LAN ETRAFI AXİSLER UÇUŞUYO[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar