Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World Building

Kerhuzad

Öne çıkan mesajlar

*.mul lerinizi direk server uzerinden kullanabilir bir hale getirinceye kadar . Bütün *.mul uzantılı dosyalar kullanılabilir. Bu hırsızlığa girmez .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar çalınsada ne farkedecekki oyuncu için hangi oyuncu aaa bu çalıntı ben oynamam der? Çalan memnun oynayan memnun bence bu işe girilecekse bunlar göz önüne alınmalı iki gün sonra ciddi anlamda farklılıklar olan bir map çıksın hemen çalacaklar ve daha iyi bağlantı ile shard açacaklar zaten piyasa bunun gibi adamlarla dolu.

Noter olayı felan bu iş için ne kadar doğru olur bilmiyorumki buna para yetiştirmek gerçekten zor.

Arion Owen'in dediği scriptlerin hepsi zaten free her tarafta bulabilirsin hg'de scriptin olmadığını hepimiz biliyoruz.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 15 Aralık 2004 17:55 tarihinde demiş ki:
Her ne kadar çalınsada ne farkedecekki oyuncu için hangi oyuncu aaa bu çalıntı ben oynamam der? Çalan memnun oynayan memnun

çaldıran memnunmu??? eleman bi şey yapamıcak gidicek ordan burdan çalcak çırpcak playerıda o toplucak??çalan adam a belkide orda oynayan 60 playerın 30 u o çaldıranda oynucak???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chernobel, 15 Aralık 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
said:
Xharloan, 15 Aralık 2004 17:55 tarihinde demiş ki:
Her ne kadar çalınsada ne farkedecekki oyuncu için hangi oyuncu aaa bu çalıntı ben oynamam der? Çalan memnun oynayan memnun

çaldıran memnunmu??? eleman bi şey yapamıcak gidicek ordan burdan çalcak çırpcak playerıda o toplucak??çalan adam a belkide orda oynayan 60 playerın 30 u o çaldıranda oynucak???

Peki bana şunu açıklarmısın . sen bi harita yaptın ve server açıcaksın . Kişi senin haritanda oyanamak durumunda . Sen dosyaları veriyorsun . bu durumda bu adam bu dosyaları kimden alıyo ? Senden . Peki bu durumda çalmasına neden olan kişi kim oluyo ? Sen . Bu durumda kişi senin dosyalarını sadece kullanıyor çalmış olmuyor . ha kişi eğer haritayı alıpta bu haritayı ben yaptım derse . Bence bu onun öküzlüğüdür .
Ki zannetmiyorum bu kadar köhne zihniyetli biri çıkmaz ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
|
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tabikide sonuçta ona emek harcıyosun senden bi parçada o harita için gidiyo . Ama bu tür bir işe kalkışırken herşeyi göze almalısın . Haritayıda kullanıcaklar scriptlerinide . Ha bana kalırsa kullanıcak kişiler türkse sorun yok . Kendi milletime yararlı olmuşum ne mutlu bana . Boşver türk uo caiması daha gelişicek , ancak bu şekilde ilerliyebiliyoruz . yabancıların yaptığı haritayı kullanıcaklarına bizim yaptığımız haritayı kullansınlar . isterlerse serverda açsınlar .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pyro5, 15 Aralık 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
Konu dağılmış ama bişi dicem OrtaDünya serverinin haritasını örnek sayabilirmiyiz bilen bilir 0dan yapılmış güzeldi harita

Senin harita konusundaki güzellik anlayışın baya kıtmış ozaman dicem , oyle her serverında farklı haritası yok . Sende haklısın ama paso otlak arazi iki tane saçma sapan şehir. Bi kaçtane sur . Eğer harita anlayışın buysa , biraz daha araştırman gerek derim .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 15 Aralık 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha Öncedende Dediğim Gibi Harita Çalmış, İzinli Kullanmış Veya Başka bi Şekilde Kullanmaya Teşebbüs Etmiş Bunlar Fasa Fiso Bence.

Önemli Olan Haritayı Çalmak Değildir. Kim Çalarsa Çalsın Yine Sayılan Ve Tebrik Edilen Haritayı İlk Yapan Kişidir.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Sosyal ağlarda paylaş

Şu yada bu şekilde bir serverın kullandığı *.mull dosyalarını olduğu gibi kullanmak evet hısrızlığa girer. Benim dediğim bu değil, sanırım yanlış anlaşıldı. *.Mull arın içindeki yapılardan bahsediyorum.

Örnek1: X serverında gördüğünüz bir paperdoll çizimini beyendiğinizde ne yaparsınız. Onu verdatalarından alır kendinize koyarsınız. Bu nedir, alıntı yapmaktır. Bu hem sizin serverınızda hemde kullanıcılar üzerinde iyi yada kötü etki yapar. Ama biri gelipte size bu papardoll u falanca serverdan çalmışsın demez. Çünkü yeni açılan serveların %89 da zaten bu yapı vardır.

Örnek 2: Y serverında görüpte beyendiğiniz bir kaleyi multi.mull dosyasından alır kendi serverınıza koyduğunuzda ve kullanıcıların kullanımına sunduğunuzda serverda değişiklik yapmış olursunuz. Bu da ayrı bir alıntı yapmaktır.

Eğer gerçekten herşeyi animasyonlarına kadar 0 olan bir server biliyorsanız bana sölermisiniz. Ben biliyorum . Uo nun yapımcılarının serverı. Şu yada bu şekilde türkiyede yada dünyada açılan serverların %100 bu sistemi kullanarak zaten kendilerine alıntı yapmış olma durumundadır. Bu nedenle bunu bu şekilde kullanmayı hırsızlık olarak nitelendiremessiniz.

O zaman şöle bir şey yapılabilir. EA bir client geliştirir, oynayanların mükemmel bir hattı olur . Client ile servera her bağlandığınızda sürekli olara verdata vs. dosyaları upload eder sadece kulllandıklarını vs vs. Eheheh bence bu baya bir kasar.

Konuyu toparlayacak olursak, buradaki herkesin ortak noktası bu sistem dosyalrının olduğu gibi orjinali gibi kullanılması hırsızlıktır. Burada hemfikiriz. Ama bu *.mull ların içindekilerini kullanmak hırsızlık mı ?

İyi günler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...