MeTh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bilen varsa güvenilir bi site özellikle avusturalya şirketi arıyorum ki shipping girmesin... çok makbule geçer.[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 us-eu geçişine güvenmiyor musun? us alıp account açtırmayanlar eu'ya girebilicek deniyor. söylenti de değil, us alıp resmi sitesinde account açtırma sayfasına proxy ile girmeyenlere gelen mesaj. sen de eu proxy'si ile girersin sana da gelir :p. edit: eğer bunu biliyorsan da istemiyorsan, konu dışı mesaj yazdığım için kusura bakma. avusturalyadaki siteler hakkımda hiç bir fikrim yok ne yazik ki :(. [Bu mesaj Mirage tarafından 15 Aralık 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Avustralya local shoplarinda satiliyor zaten us versiyonu ama yok ben eu'da oynayacagim dersen account'u degistirebiliyorsun, ayrica ping'in daha iyi olur us'te ve odeme sartlarini zaten sen halletmissindir..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 haha arkadaşlar biliyorum o topiği ben açtım zaten ben türkiyede oturuyorum :P sağolun ilgilendiğiniz için ama avusturalyada bi arkadaşım var ona göndericem direk cd key alıcam :)[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yalan söyleme o benim arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 http://www.burn.com.au 1 tane key almishtim bunlardan ama eger au dishinda bir kredi karti kullaniyorsan ki ben ole bir hata yaoptim 15 gun surdurduler yok oledir boledir 80 kere kavga ettik die.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar