Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Selam, Acil olarak antalya dedeman hotele yakin kahvalti esliginde toplanti babinda gorusme yapabilecegim mekan onerisi lazim. Bir arkadas dikmen cafe ve stella onerdide dedemana pek yakin degil gibi. Sabaha adamlarla bulusup anlasacagim rahat konusabilecegimiz rahatsiz edilmeyecegimiz bir yer olursa iyi olur. Onerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Dikmen cafe'yi bilmiyorum,ama Stella hem mekan, hem de yiyecekler açısından çok güzel ve Dedeman'a çok yakın, yalnız oldukça pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Oldukca pahali derken 1 kahve 20tl 1cay 10tl 1kahvalti menusu 50tl degilse problematical degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Lan bide bu otogar ne kadar uzak heryere. Dedemana zamaninda gidecek vasita bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Neyse iki cafe'de nasil bilmiyorum. Dedeman'da terasta kahve icerken toplantiyi yapmaya basladik. Guzelde oldu. Malesef dedeman satilmis ve 6 aylik bakima giriyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar