Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Arkadaşlar bu gün hızımı yükseltmek için avcılar telekoma dilekçe faksladım. Mevcut hızımı 256 ya yükseltmek istiyorum vs vs diye . Geri cevap yolladılar şu anda mevcut en düşük hızımız 256 . 256 dan düşük hizmet vermiyoruz dediler. arkadaşlar böyle birşey varmı ? yoksa beni geçiştirdilermi ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hmm evet sanırım benimle kafa buluyorlar eskiden 128 192 alıyordum hızımı 70 ödüyordum , daha sonra bir indirim daha geldi 128 ler 40 olunca , sanırım 192 olayını kaldırdılar , bende 256 yapayım dedim nasılsa 70 , aynı fiyatı vereceğim. 192/48 bağlantımda 6 k ile upload yapmama izin veriyordu fiyatların ucuzlamasından 1 2 gün sonra kablo modemim reset yedi sabah baktığımda resetlenmiş yeniden bağlantı almıştı , uploadumu denedim hemen bende , bir baktım 3,60 4 ü geçemiyor, sanırım beni tekrar 128 e çektiler diye düşündüm yeni tarifeden dolayı. Şimdi bana bu bölgede 256 dan düşük hizmet verilmediğini söylüyorlar 256/64 demek 8 k upload demek , ben 20 den yukarı download yapamıyorum 4 den yukarı upload yapamıyorum . Sanırım avcılar telekom bana yanlış faks yolladı ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 128 de veriorlar min 256 sozkonusu deil[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben fax yolladım , ordaki kıroya telefon açıp faxını alıp almadığını sor yoksa kaybediyor.49 milyon a mı ne 256/64 bağlantı almak istiyorum yazacaksın.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar