Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US ten Ucuza WoW Alma Firsati

Rinen

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

sirayla cevap vermek istiyorum.

Oncelikle

Suanki topicin basligi bana ait degil. Yani ben benden daha ucuza bulamazsiniz veya benimksi cok ucuz diye bir iddia ortaya atmadim. En basindan beri soledigim su:

"Arkadas ben sana bunu 75$ a 3-4 gunde gonderirim.
Ilgileniyorsan siparis ver"

Bu gayet acik degilmi ? Tartisilan nedir ?

Sonra cakallik kelimesini kullanan arkadas! Arloth sen şole onceki yazilanlari bir oku bakim. sana oyle cevap vereyim.

Arkadaslar sizede su kargo 1$ a gelir felan muhabbeti bir yerden tanidik gelmiyormu ? Sanirim Omenin tum yazilarini okudum diyen arkadas benim yazilarimi okumamis?

birde olsalarla bu is olmuyor. eger olsaydi suana kadar millet wow larini almis oynuyo olurdu.

ucuncu olarak:

dowantit.com isimli bir sitenin adi geciyor, neden surekli bu sitenin lafini eden arkadaslardan biri cikipta yaa ben burdan wow sipari verdim su gune gelecek demiyor? cok zor biseymi veya bu siteyi bilenler hep wow sahibide ihtiyacimi yok, oyleyse bu topicde isi ne ? kendisinin varda amaci yardim ise neden sole sole yapicaksiniz arkadaslar deyip yol gostermiyor?

dorduncu olarak:

McsPeyn bahsettigin site amazon.com ben amazondan alacagimi soylemedim, nerden alacagimi arkadaslar biliyor. diyelimki amazondan aldim, sen amazondan alisveris yaptinmi ? bu free shippingin kac gunde ulastigi konusunda bir fikrin varmi. ben arkadaslara 5-6 gunde key leri gonderirim demistim. bunu saglayabilemem icin daha hizli bir kargo secmem lazim. sende acip amazonu 2-3 gunluk fedexin kaca gelecegini gorebilirsin. sonra sitemde %20 servis ucreti alirim demisim. bu fikir vermesi acisindan genel bir ifade. Ben burda en basindan beri 15$ alicam diyorum.zaten seninde hesapladigin gibi ole de yapsak 72$ a geliyor. ben nediorum ? 75$. bu 3 $ icinmi fahis fiyatli oldu ? Sonra tekrar diyosun ki 108 YTL ye geliyo 125 YTL nerden cikti? tekrar forumu oku diyorum. GG % 10 komisyon aliyor. ve GG deki fiyat CD li fiyati.

Varmi daha sorusu olan ? Lutfen bildirin cevaplayayim.[signature][hline]eTrade CENTER
Amerikadaki Eliniz..

www.etradecenter.us
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bu konuşmalardaki amacım ne kavga çıkarmak nede birilerini kırıcı yaralayıcı konusmak, benim tek bir amacım var ki buda bu oyunu en ucuza nassı getirebilirz. bunun içinde aklımdan geçenleri sormak ve bilmedigim bişey varsa ögrenmek benim en büyük amacım. ama sunu söylemeliyimki amerikada, canada da yada avusturalya gibi yerlerde dükkana girip bir oyun vs. alındıgında bir fiyatı vardır ve bu fiyata vergi diyin komisyon diyin ne derseniz diyin bildigim kadarıyla dahildir yani bir ürünü etiketinde yazan fiyatın üstünde alamazsınız. Bunu yanlıs biliyorsam özür dilerim ama canada daki bir arkadasıma en kısa sürede bunu dogrulaması için bir telefon açıcam.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=112023&WT.mc_n=93&WT.mc_t=U
"Free shipping on orders $25 & up" yazıyor.
25$ üzeri ücretsiz shippingi burdan okudum. Senin belirttiğin site, başkası değil. Kaçı vergi kaçı shipping yeterince ayrıntılı yazmıyorsun. Bunları belirtirsen burdaki birçok kişinin merağı giderilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de oyuncu değil ticaret insanı olduğundan belirtmek istiyorum:
Bu oyunu Amerika'dan almamızın nedeni Avrupa'da başlayacak olan ve Final Beta Test tabir edilen oyun öncesi denemeye katılmak istememiz. Daha başlamamış olduğundan senin eline bugün yarın geçmesi önemli değil. Önemli olan maliyeti düşürüp üzerine kar ekleyerek bize diğer seçeneklerden daha güvenli ve ucuz bir alternatif sunman.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Etradecenter kendi şahsım adıma konuşuyorum başkaları birazdan bahsedeceğim konu hakkında farklı düşünüyor olabilirler gayetde doğal.

Benim için oyunun bana kısa sürede ulaşması önemli değil benim için önemli olan oyunu türkiyeye nerden en ucuza getirtebileceğim.Çünkü Oyunun daha esas start verme tarihi başlamadı ve final beta da oynamak sadece oyunu öğrenmemi ve bazı şeyleri önceden kapmamı sağlayacak sonuçta orda yarattığım karakterler esas oyun start alınca silinecek.

Douwantit konusuna gelince 1 yıldır alışveriş yapmıyorum ve bakmıyorum o siteye neden tam bilmiyorum ama eski accountum geçersiz şuanda,sistemi değiştirmişler sanırım artık farklı bir account sayfası açılıyor,douwantit.com da değişmiş onun için orasını bilemeyeceğim + diyelimki yeni acc. yarattım oyunu zaten tek başıma almayacağım arkdaş grubu var boylece kargo dan biraz yırtıcaz ve ucuza getiricez şu anda araştırma yapıyoruz dediğim gibi nerden en ucuza getirebiliriz diye.

Benim bahsettiğim çakallık konusunu galiba anlamadın,en basitinden şoyle belirteyim toplu alımlarda indirim yapmıyorsun olay bu + kargo masrafı.Diğer sitelerden veya yerlerdende oyunu türkiyeye aynı fiyata getirebiliriz fakat tek fark sen oyunu 3-4 günde getirmiş oluyorsun o kadar.

Ve son olarak ben diyorum ki burada oldukça büyük bir kitle var,eğer bazı kolaylıklar sağlayabilirsen alanda-satanda oldukça mutlu olacak.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"...
dL|Chavez/Damne[dL]egion...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de biz burda bir topluluğuz ve topluluğun çıkarlarını göz önünde bulunduruyoruz. Gerekli bilgileri MSN benzeri yollarla değil de burdan verirsen birinin aklına gelmeyen bazı sorular başkasının aklına gelebilir ki bu karşılıklı güven açısından önemli bir şey.
Ayrıca şu+bu+o+bunlar şu kadar tuttu demek yerine teker teker neyin ne olduğunu yazarsan hem bizim merağımız giderilir hem de sen rahatlamış olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rinen, 12 Aralık 2004 12:40 tarihinde demiş ki:
said:
DeLiDuMRuL, 12 Aralık 2004 12:30 tarihinde demiş ki:
Okumadim arkadashim, okusamda anlamam.
Eger topicte Us den ucuza Wow alma firsati yazarsa ve us satish fiyatindan yuksek rakam yazarsa ne kadar okusamda anlamam. Ha acarsin bir topic dersin ki usa dan oyun getirtiyorum bak o zaman anlarim o zamanda sorarim fiyatini ama yorum yapmam.

DeLiDuMRuL adam hayrına oyun satmıyo ticaret yapıyo, amerikadaki fiyata satmasının ne anlamı olacak. benim ucuza dediğim avrupadan amerikadan online alsan bir sürü vergi kargo parası alıyolar ona göre ucuza geldiğini düşündüm. tamda bilmiyorum amerikada bi siteden alınsa kaça patlar. bu arkadaş senin ahbabın değilki sana bedavaya sıfır fark koyarak oyun göndersin.

Hayrina bishi yapsin demiyorum kim kaca satarsa satsin banane, anlatamadim herhalde bir daha bashtan aliyim. X ten ucuza mal satiyorum dersem ben X ten ucuza olur dimi kardeshim. Us TEN ucuza demek oradaki fiyattan ucuza demektir , ben mi anlamiyorum yoksa anlatma kisminda mi bir sorun var . Ben zamaninda diablonun fiyati 49 $ ken cd keyin tanesini 10$ dan aliyordum, simdi fiyati bilmemkac $ 5$ dan veririm tanesini keyin ,anlatabildimmi ? Bu ucuz demek ishte. Bashligi gorunce ahanda birisi ucuz key satiyor herhalde deyip atladim. Hala anlatamiysam ozel mesaj at ozel anlatiyim.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

abi yanlış anlamışsın. o başlığı ben yazdım. us ten ucuza derken onu demek istemedim. amerikadan gelecek dedim. us e göre ucuz değilde amerikadan gelecek demek istedim dedim.

edit; 5-10 dolara nasıl satsın ya. kullanılmış key değilki bunlar. sıfır dükkandan alcak. ben karışmıyorum fiyat tartışmanıza falan. ben sadece böyle bişey olduğunu söyledim arkadaşa adresini verdim gerisi beni ilgilendirmez.[signature][hline]wowowowowowo

[Bu mesaj Rinen tarafından 12 Aralık 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
etradecenter, 12 Aralık 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
selamlar,
eger free shipping le alirsak sitenin bildirdigi gun 3-9. oylece oyunun bana maliyeti 52$.

sadece key in size maliyeti 67$
CD ile isterseniz 68$

Key ve kargo arasında sadece bir dolar oynaması sizce mantıklı mı? Sadece keyi isteyenler için biraz daha uygun bir fiyat veremez misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar arkadaslar,

siz tartisa durun, baska bir forum sitesinde gercek wow oyunculari 12 tane key siparisi verdi,
para pazartesi yatiyor. keyler 7 gune arkadaslarin elinde.

ve onlarda sorun cikmazsa bir 20 tanesi yolda,

bu mesajim bu forumdaki son mesajimdir, artik burdaki anlama ozurlu insanlarin sorularina cevap vermeyecegim.

aranizda mantikli insanlar oldugununda farkindayim sozum onlara degil. onlar herzaman [email protected] dan email atabilirler.

muhabbetiniz bol olsun.[signature][hline]eTrade CENTER
Amerikadaki Eliniz..

www.etradecenter.us
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar polemiğe girmenize gerek yok bu konuda adam size bir fırsat sunmuş isteyen bunu kullanır isteyen başka bir şekilde alır... şimdi size kalan seçim yapmak ya amerikada yakınınıza aldıracaksınız o getirecek ya da gonderecek size boylece oyun 50 dolara geliyor... ya www.douwantit den alacaksınız 120 milyon butun herşey dahil normal edition... ya da avrupa uzerinden bu işi yapan sitelerden birinden alacaksınız 15 douwantiti beklemek istemiyorum derseniz ama o biraz daha pahalıya gelir... sonuçta 120 milyon buyuk rakam gibi gözükse de bu oyunu oynarken geçireceğiniz zaman ve bu zamanı dışarda geçirseydiniz harcayacağınız paraları da göz önünde bulundurursak uzun vadede çok karlı olacağınıza eminim... haydi kolay gelsin umarım herkes oyuna en kısa sürede sorunsuz sahip olur...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...