Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US ten Ucuza WoW Alma Firsati

Rinen

Öne çıkan mesajlar

diğer açtığım başlıkta bir sorun oldu. niye boş görünüyor anlamdım. alan yetkilisi o başlığı silerse iyi olur.

amerikadan istediginiz ürünleri alip getiren bir türk firmasi var. adresi; http://www.etradecenter.us

dün mail gönderip wow getirip getirmeyeceklerini sordum. talebi görmeleri içinde paticik forumunun adresini verdim. gelen cevap söyle;

selamlar,

bildiridiginiz oyunu buldum, oyunun bana maliyeti kargo dahil 60$
Ben kesin bir fiyat vermek istemiyorum, saniyorumki forum olarak bu
oyunu ortak alsaniz, size maliyeti epey ucuzlayacaktir. sizden fiyat
bekliyorum.

Benim kafamdaki fiyat yaklasik olarak 150$
30 kisi alsa kisi basina 5 $ duser gayet makul bir fiyat.
fakat pazarliga acik,

eger anlasabilirsek oyunun istanbula ulasma suresi 6-10 gun

saygilarimla
--
eTrade CENTER
Amerikadaki Eliniz...

www.etradecenter.us

yani oyunu 30 kisi alsak 65 dolara 15 kisi alsak 70 dolara 10 kisi alsak 75 dolara gelecek. üstelik kredi karti kabul etme sorunu yok, türkiyeye gönderme derdi yok. benim aklima yatti. oyun 6-10 gün içinde elimize ulasacak yani final betayada katilabilicez. kimler bu sekilde almak ister oyunu?

ödeme seçenekleri

istanbulda olanlar elden ödeyebilir
havale yada eft ile ödenebilir
yada gittigidiyor.com güvenli ticaret sistemiyle ödenebilir.[signature][hline]wowowowowowo
Sosyal ağlarda paylaş

" Benim kafamdaki fiyat yaklasik olarak 150$ " lafına takıldım ben bu fiyat ne içinidr annamadım. dün buldugumuz siteden kargo dahil 88$ kapımıza kadar geliyordu. Eger oyunu alıcak en az bi 15 kisi çıkarsa burası daha iyi olucak gibi duruyo bakalım biraz daha inceliyelim.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 10 Aralık 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
"final beta'ya da katilabilecez"

pardon anlamadim... Final Beta dedigin EU final olsa gerek. ABD'den aldigin oyunla EU'nin baglantisini kuramadim desem daha mantikli olur sanirim... ABD'den aldigin oyunla US server'larinda oynarsin, EU'ya falan giremezsin.

oynanır[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:

pardon anlamadim... Final Beta dedigin EU final olsa gerek. ABD'den aldigin oyunla EU'nin baglantisini kuramadim desem daha mantikli olur sanirim... ABD'den aldigin oyunla US server'larinda oynarsin, EU'ya falan giremezsin.

dün baya bi tartıstığımız http://forum.paticik.com/view.php?id=100566&page=1 konuyu bi oku önce istersen.

edit: link yannıs olmustu düzelttim :)

[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 10 Aralık 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bende şimdi şüpheye düştüm. ben o yazılan mailden şu anlamı çıkardım; 60 dolara adam alıyor. komisyonu 150 dolar. 10 kişi alırsak kişi başına düşen komisyon 15 dolar. yani oyun kişi başına toplamda 75 dolara gelecek.

ancak şunu demek istemişte olabilir. ben size bi tane oyun gönderiyim 150 dolara. aranızda bunu bölüşün oyunu kopyalayıp oynayın. eğer bu şekildeyse kusura bakmayın boşuna heyecan yapmış olduk. umarım ilk dediğim şekildedir.

edit; mail atıp hangisi olduğunu sordum. cevap gelince buraya yazarım.[signature][hline]wowowowowowo

[Bu mesaj Rinen tarafından 10 Aralık 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Rinen tarafından 10 Aralık 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rinen, 10 Aralık 2004 18:05 tarihinde demiş ki:

ancak şunu demek istemişte olabilir. ben size bi tane oyun gönderiyim 150 dolara. aranızda bunu bölüşün oyunu kopyalayıp oynayın. eğer bu şekildeyse kusura bakmayın boşuna heyecan yapmış olduk. umarım ilk dediğim şekildedir.
.

oldu :D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

@Ozan

parayı elden verebiliyosunuz. bi sorun olacağını sanmam.

yada gittigidiyor.comun güvenli ticaret sistemiyle. o sistem şöyle çalışıyor. parayı gittigidiyor.com a ödüyorsun. oyun eline geçince tamam oyunu aldım sorun yok diyorsun onlarda parayı satıcıya veriyor. oyun eline geçmez yada bi sorun olursa okeylemiyorsun paranı gittigidiyor dan geri alıyorsun.[signature][hline]wowowowowowo

[Bu mesaj Rinen tarafından 10 Aralık 2004 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 10 Aralık 2004 18:36 tarihinde demiş ki:
abi bunun ucuz yanı yok wallahi alacaksanız normal alin.

yanlış anlaşma olmuş olabilir.

daha öncede yazdım.

benim anladığım 10 kişi olursak bu 10 kişiye 75 dolara oyun gönderecekler.

ama oyun başına 150 dolar istiyorda olabilirler. yazdıkları mailden anlaşılmıyo hangisi olduğu.

eğer oyun başına 150 dolar alıyolarsa şimdiden özür diliyim herkesten. boşuna heyecan yaptırdım.

ama 75 dolara gelecekse süper. maille sordum cevap bekliyorum.[signature][hline]wowowowowowo
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Anlatamamisim demek istedigimi. Tabi EU acildigi zaman girersin oyuna ama EU Final Beta'ya giremezsin ne alaka yani?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun US versiyonunu satan avrupa siteleri de vardı. Dolayısıyla oyunu zaten 60$ civarlarına mal ederek getirebiliyorsunuz. Ayrıca EU için zaten böyle bir sorun olmayacak.

E-Trade Center'la ilgilenen arkadaş da anladığım kadarıyla her kutudan bir kişinin yararlanabileceğini bilmiyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ordaki adamın anlamaması normal bi oyun ithalatçısı falan digiller sitelerindne anladıgım kadarıyla, sadece us den tr ye mal getiriyolar.

Qui 60 $ a alabilicegimiz eu sitesi biliyosan bi link falan rica etsek ben baktım bayada kargo falan dahil us den pahalıya geliyo eu daki siteler valla :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...