barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 toggie said: Altyazının 3D modda sorunsuz gorunmesi icin yan yana olan goruntude her iki tarafta da altyazı gorunmesi lazım yani. Benim bildigim bu. Ama altyazılar goruntuden bagımsız olarak calısıyor derseniz de haklısınız. Ee o zaman niye bozuluyo benim altyazılar. tam tersi. senin dediğin gibi olursa, alt yazıları da 3d moda aldığında film gibi düzeltirse zaten derinlik kazanır 3d altyazın olmuş olur. bunun yolunu bulamadım. sanırım altyazılar filmden bağımsız işleniyor. o yüzden düz koyduğunda da düz kalıyor. senin tv değişik heralde dicem ama saçma yani. hepsi birbirinin aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 aksam biraz daha kurcaliyim. nette hep 3D altyazı yapmanın formulleri var. sanırım onu da cozdum simdi ama 2d sub da olsa olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar