GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 referandumda red çıkarsa asıl gelişmiş toplumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Verdigimiz vergileri kendimize yedirtmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 öyle demeyin burda da var işsizlik maaşı hakkını yiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Red said: hemen isviçreli bi hatunla evlensek. 5600 dolar gelirle rahat ederiz. Bayağı ortalamanın altında İsviçreli hatunlar plastik oncesi. Erkekleri de xunn gibi fizik olarak. Epey sansin var asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ne ortalamasinin altindalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Gideribilite çanının altında kalıyorlar diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 alternatifi turk kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Bana 10 tane verin. 6 taksit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ayda 2800 dolar net para için ayda 2800 tane isveçli bacıya saplarım ben yani. 2800 ü 30 a böldüm de günde 93 bacı yapıyomuş. rabbim belime kuvvet pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ben beleşe saplarım sorun olmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 2800 dolardan az vergi verenlere verilebilir o para ama adamın teki senede 10.000.000 dolar vergi veriyorken sen bu adama 2800 dolar maaş bağlasan taşak geçmiş gibi olursun sanki. taşağın ta kendisi bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 2800 dolardan az vergi verenlerden vergi alma mantığı mantıklı olsun ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Lan o kadar soguk memlekette , 2800 dolar anca isinma, barinma + alkol e gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yemek parasını da sen bul işte, zaten ne kaldı başka geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Xaenin said: 1.5 sene daha kalsam vatandaş oluyordum, beni döndüren kafasına sıçayım ailemin. ailene değil de sana laf etsek? harbi saflık yapmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bebeyken ordaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Dark_Soul said: Lan o kadar soguk memlekette , 2800 dolar anca isinma, barinma + alkol e gider. ne güzel işte ya çalıştığın para cebine kalıcak istediğin gibi ye. yalnız herkes refah içinde yaşıyor olamaz ya. bulaşıkçı,paspasçı filan yok mu memlekette bu adamlar da mı çok para kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 isviçree o paraya azına kokar lan aclıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Osuran_boğa said: Dark_Soul said: Lan o kadar soguk memlekette , 2800 dolar anca isinma, barinma + alkol e gider. ne güzel işte ya çalıştığın para cebine kalıcak istediğin gibi ye. yalnız herkes refah içinde yaşıyor olamaz ya. bulaşıkçı,paspasçı filan yok mu memlekette bu adamlar da mı çok para kazanıyor. herkese vermiyolar 2800 dolar minumum gelir diyolar yane 2000 kazanıyosan 800 veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar