Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzakereler başlasın

emircanz

Öne çıkan mesajlar

AB YE EVET!! neden mi çünkü serbest dolaşım hakkı olucak gidicez almanyaya italyaya sora gelsin kızlar manitalar[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ;

Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim.

Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim.

Öhöm bakınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 15 Aralık 2004 19:06 tarihinde demiş ki:
said:
Mandooo, 15 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
umarım akp liderliğinde alınmayız ab ye...

umarım ab ye girerken böyle köhne fikirlilerde batıya ayak uydurur.

ne demek istediğini tam olarak çıkaramadım?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

Edebiyat hocamızın klasikleşmiş lafı:"Bırakın efendim AB'yi şunu bunu!Ne Avrupa dostumuz , ne Amerika ne de Doğu...Türk'ün Türk'ten başka dostu yook!"

En kısa zamanda girelim AB'e de biraz olsun sussun şu adam ya :D[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...
Sosyal ağlarda paylaş

Biyerlerin Tatmin olucak Diye Türk halkının onurunu ayaklar altına alınmasana izin veremem !

said:
emircanz, 15 Aralık 2004 19:07 tarihinde demiş ki:
AB YE EVET!! neden mi çünkü serbest dolaşım hakkı olucak gidicez almanyaya italyaya sora gelsin kızlar manitalar
[signature][hline]defaultgame WoW TeaM
defAultgame - gamerbug postin.
greenpeace
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 15 Aralık 2004 19:07 tarihinde demiş ki:
said:
Apache, 15 Aralık 2004 19:06 tarihinde demiş ki:
said:
Mandooo, 15 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
umarım akp liderliğinde alınmayız ab ye...

umarım ab ye girerken böyle köhne fikirlilerde batıya ayak uydurur.

ne demek istediğini tam olarak çıkaramadım?

ha akp olmus ha bkp onemlı olanın millet ve ülkenin çıkarı olduğunu anlamak gerekli.belki bazı ideolojik düşüncelerinde farklılıklar olabilir ama akp nin şu anda yaptıkları sonucunda 'umarım akp liderliğinde alınmayız' demek onların yaptıklarına saygısızlıktır.[signature][hline]shinsetsu desu..
Gamers
Sosyal ağlarda paylaş

ehe o kadar kolay deil,ab ye girmek,dikenli yollar var daha çoooooooooook var ab ye,adamlar serbest dolasımı bile vermeyecekler bazı kopşullar saglanmadan,bunlar nüfus planlaması falan filan,yani siz manitaları yine akdeniz sahillerinde götürceniz...[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

iyide apache tayyipin bi maşa olduğunu göremiyomusun..adama mal mülk verdikleri müddetçeki paso veriyolar...adam onların her isteğini kabul edicektir...sor istediğin kadar kişiye..kimse kıbrıstan 1 karış toprak verilmesini kabul etmez...

ki bi de şu açıdan bak...avrupanın anasını ağlatmış bi milletin torunlarıyız...biz ne kadar eskiyi gömmüş olsakta onlar hala bunun hesabında...bunu kimse inkar edemez...

gerçi chp başta olsaydı ondada aynı sonuç olurdu...umarım almazlar bizi...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AB YE EVET!! neden mi çünkü serbest dolaşım hakkı olucak
yaa ABnin sunduğu şartları bilio msnz??neden girmke istiorz şu birliğe yaa?serbest dolaşım hakkı yok bize şartlar arasında bu da var![signature][hline]welcome to the machine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nindalf, 15 Aralık 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
Biyerlerin Tatmin olucak Diye Türk halkının onurunu ayaklar altına alınmasana izin veremem !

said:
AB YE EVET!! neden mi çünkü serbest dolaşım hakkı olucak gidicez almanyaya italyaya sora gelsin kızlar manitalar

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey çok büyük bir kolpadan ibaret. Yok soyle olucak yok boyle olucak hepsi hikaye . Adamlar bizi alıyolar ama normal prosedürdeki 10 kuraldan 2 sini bile fazla görüyorlar . Amaç bizi sömürmek

PFfff hikaye ..[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Sosyal ağlarda paylaş

serbest dolaşım hakkı ve daha nicesi yok...bizim yönetim bi ona güveniyodu...o olmayınca hemen gündemden düşürdüler ab yasalarını...doğan medya olmasa türkiye kurtulucak ama adamlar çok pis oynuyolar gündemle...

akp sever medya sux...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfChuck, 15 Aralık 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
"Bırakın efendim AB'yi şunu bunu!Ne Avrupa dostumuz , ne Amerika ne de Doğu...Türk'ün Türk'ten başka dostu yook!"

Bence çok haklı.. (çok ciddiyim..)
[signature][hline]
Mana alassë equë inyë Turk!!!
K.S.D.M.P.A.L

Niyazi Hoca bi tarihte demişki;
Bakın çocuklar, oğlum konuşursanız kağıtlarınızı vermem (yazılı) zil çalıncada hemen toplarım..

[Bu mesaj godzilla112 tarafından 15 Aralık 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar şeker pancarı üretim alanlarımzn bile azaltılmasını istiolar!!herşey kendi çıkarlarına..eğer böyle girelim diye biraz daha yırtınan çıkarsa tıpkı anne-çocuk ilişkisine döncek bu olay.
-sus uslu dur sna dondurma alcam
-tamam
gerçi herifler bize bişi sunmuolar biz kendimiz sevinioruz mutlu oluoruz ama neysee......[signature][hline]welcome to the machine
Sosyal ağlarda paylaş

Ab ye girmemiz iyi olur, ama serbest dolasim olmasin, kesinlikle karsiyim, yeteri kadar gozden dusmusuz zaten iyice rezil kepaze olmaya gerek yok millete.

OBareeey Garıııı oueahah diye avrupada gezen türklere gerek yok zaten, kurunun yaninda yas ta yansin.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...