Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hotmail'de aşkdoktorun ?!^#%&!

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

hotmail adresime sürekli ask sitesimidir doktorumudur ne şeyimse sürekli mail geliyor muhtemelen program dosya vs indirmek için bi kereliğine üye olduğum bir sitenin ipneliği yüzüden sürekli spamliyolar. gelenler de 50'lik ablalar beni bekliyolarmış töbe estafurullah

şimdi diceksinizki hotmail'de süpürme ve bloklama kuralı yaratma var. var da bu maillerin sadece @'ten sonrası sabit öncesi hep sdgfhsdvfdnsjv@... diye gidiyor. hepsi farklı kural işlemiyor ya da işletemiyorum. biri yardım etse ne güzel olur. yok mudur bu totoşların attığı mailleri komple engellemek?

merak eden abiler için mail adresi üstte abla da altta

Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

aşkdostun olarak atıyolarsa paso kelimeyi blockla

Ren said:

secureserver.net i ekle spam blocka

bunu nasıl yapabilirim? maili işaretleyip tüm gönderileri sil desem de kimlik avı dolandırıcılığı desem de temizlemeyi programla desem de yine geliyor çünkü @'ten önceki kısım değişik farklı birey olarak algılıyor sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

"@orneksite.com" kalıbını ekleyince o uzantıya bağlı tüm emailler engelleniyor. kurcala filtrelerden bulursun olmadı uzantılı filtre yaratacaksın.

outlook update'inden sonra gayet güzel oldu outlook hotmail. zamanında hotmailden kaçtık bok gibiydi diye şimdi gmail'in arayüz bok gibi. filtreleme kısmı ayrı kanser.
Sosyal ağlarda paylaş

abi normal mail blockladığın yere sadece siteyi (@ den sonrasını) gireceksin, olması lazım

said:

Select Options | More Options... (or just Options if no menu comes up) from the Windows Live Hotmail toolbar.
Follow the Safe and blocked senders link under Junk e-mail.
Now click Blocked senders.
Type the undesired domain name — the domain being what comes after the '@' sign in an email address — under Blocked e-mail address or domain:.
Click Add to list >>.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an tuttuğunuz neyse altın olsun işe yaradı yaramasına da kafayı yedirtecek bu ihtiyar abla bana :) blokladığımı anladılar mı artık bilmiyorum şimdi de aol.com uzantıdan geliyo ve bunu block listesine atmaya çalıştığımda da bu domain bloklanamaz diyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...