Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gizli numaradan aranmak

Mix

Öne çıkan mesajlar

O opeatörde çalışan bir arkadaşınız varsa çat diye bilgisayardan size numarayı söyleyebilir.
En güzel yol budur.Sonra arayıp bir güzel gizli no' dan taciz etmenin zararlarını anlatabilirsiniz "no' suz kahraman" ' a. ehiehiehi :D

Bi de şöyle bişey var.Eğer çok sık arıyorsa elinize alın telefonu habire kontörlerini yiyin.Bi süre sonra operatöre hizmet etmekten vaz geçip ya adam gibi konuşmaya başlar,yada kendine başka bi kapı bulur.
Telefonu kapatmanızı önermem. Daha da şevli bir şekilde saldırmaya başlıyorlar.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
[b]Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X]
Xigenon 1-->Human: Cesur [Lvl 3X] [Assassin]

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gizli numara olayı çok saçma. genede işlettildiğinizi düşünüyorsanız gsm operatörünüze başvurabilirsiniz. onlarda gerçek kayıtlarıda duruyor..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 92)
Sosyal ağlarda paylaş

caldirmasi hadi neyse onun salak oldugunu gosterir .

ben gizli numaradan aranmaya bile gıcık oluyorum . ne lan bu gizem mi olusturuyorsun kendine belki ben senle konusmak istemiyorum mecbur muyum kim oldugunu bilmeden telefonu acmaya ? degilim tabii ki . bende acmiyorum bu yuzden .

asabımı bozuyor gizli numarayla arayanlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya ben sessiz moda alıp atıyorum telefonu bir kenara. Eğer telefonu açtıktan sonra ses çıkarmadan dinliyorsa ya dilediğimce küfrederim (ki pek övünerek söyleyemiyorum bunu, sinirler doruk noktalarındayken böyle bir olay başıma gelirse yaparım) ya da telefonu açık şekilde bırakırım bir köşeye. Eninde sonunda kapatıyorlar.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ozel numaradan arayabilmeyi kapamalarini siddetle istiyorum hicbi getirisi yok gayet gereksiz seviyesiz salakca bisey , eger zaten biriyle gorusmek istiyosan teli actiginda senin kim oldugunu anliyacaktir , son derece sinirleniyorum ozel nodan arayanlara .. suan bile ck sinirlendim dusunmek bile tiksindiriyo , kapayin be..[signature][hline]Paranormal Activity Termination and Investigation

ViVa La Bam[/u]

Sosyal ağlarda paylaş

yok ya kesinlikle geçerli bi çözüm diil..küfür edince değer buldugunu sanıp (iyi yada kötü) sapıklığa dewam eder..

en iyisi onu tii'ye almadığını kanıtlamaktır..

şerefsizim girçek .D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi bir kere bi gizli no aramıştı.Ben de bilgisayarın başındayım gene.Telefon mutfakta kalmış.Annem de demiş kapatmasın arayan (Belki arkadaşımdır felan fistan diye, adını cinsiyetini öğrenmek istemiştir belki de) ben açayım.
Neyse annem açıyo telefonu bi kız ama ben tanımıyorum.Ben başak diyor felan.Annem de bilir genelde muhabbetimin olduğu arkadaşlarımı.Çünkü ben onlara giderim,onlar bize gelir felan.Alla halla diyor işkilleniyor bir de.Bekle kızım diyip kapatıp ahizeyi bana sordu hiç bir fikrim yok dedim.Dur kızım bi saniye veriyorum dedi.Böyle gözlerim büyüdü ne yapıyor diye.Sonra kızkardeşime verdi o biraz konuştu.Ardından bana verdi.En sonunda seninle görüşebildim felan diyor kız.Dedim nerden tanışıyoruz.Öyle kafadan bi numara çevirdim felan dedi.Eee dedim.Konuşalım mı dedi.Yok dedim benin biraz işim var.O sırada seni eğlenebileceğin bi müzikle bekleteyim.Bilgisayardan müzik açtım koydum telefonu hoparlörün yanına.Bi kaç dakika sonra kapatmış zavallı :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Sosyal ağlarda paylaş

Siz siz olun benim yaptığıma benzer birşeyler yapın :D.
En küsel pişeyyyyy (Iygh iğrencim :-P)
Tabi sevgiliniz felan yoksa telefona yapışıp muhabbeti ilerletebilirsiniz de :D

Erkekse arayan ve siz de erkekseniz (Pati' de bayan arkadaşlar da var malum) birader az işim var seni biraz bekletecem deyip benim taktiği uygulayın.Kazanan siz olursunuz :-P[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...