Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 böyle bi başlık konu bulamadım varsa affola.. ya arkadaşlar saçma gelecek ama tee küçüklüğümde bir kaç bölümünü izlediğim bir animeyi arıyorum.. anime bir bilgisayar oyununda geçiyordu (yamulmuyorsam) esas oğlanın yanında dövüşmekten pek hoşlanmayan,duygusal bir golem ve platypus benzeri ışınlanabilen bi yaratık vardı.. hatırlayabildiklerim bu kadar gurulardan yardım bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 monster rancher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 monster rancher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 eyvallah üstad :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 oyunu çok iyiydi ya ilk yaratığım öldüğünde ağlayacaktım neredeyse bir de esaslı yaratık elde edebilmek için elimdeki disklerin neredeyse hepsine bakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 aa bunu ben de düşünüp düşünüp hatırlayamıyordum.şu karizmatik kurtun olduğu anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar