Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dribbble Davetiyesi Hediye Ediyoruz

Solozzo

Öne çıkan mesajlar

Tasarımcıların yaptıkları çalışmaları birbirleri ile paylaşabildikleri, diğer tasarımcılardan yorum ve öneri alabildikleri en önemli sosyal platform olan Dribbble için iki davetiye hediye etmeye karar verdik.

Dribbble Nedir?
Dribbble tasarımcıların sorularına her geçen gün yeni cevaplar bulabileceği online bir topluluktur. Web tasarımcılar, grafik tasarımcılar, illüstratörler, ikon yaratıcıları, yazı tipi yaratıcıları, logo tasarımcıları ve diğer yaratıcı çalışmalarda bulunan kişiler için ufak ekran görüntüleri yardımı ile yaptıkları çalışmaları sergilemeye yarar.

Dribbble yaptığınız görsel çalışmaları sergilemenize, anlatmanıza ve diğer tasarımcıların çalışmalarını keşfetmenize olanak sağlar.

Dribbble’ın ana merkezi Massachusetts, Amerika’da yer almaktadır.

Dribbble Nasıl Çalışır?

Dribbble topluluğu oldukça saygın tasarımcılardan oluşmakta ve bu topluluğa sadece davetiye yolu ile hali hazırda sisteme üye olan kullanıcılar tarafından seçilmiş kişilere özel olarak gönderilmektedir. Dribbble davetiyesini kullanabilmek için sisteme üye olmalı (Prospect Hesap) ve daha sonrasında davetiye elinize ulaştığında gelen e-posta’yı onaylamalısınız. Ardından sizler de bu seçkin topluluğun bir üyesi olacak ve yaptığınız çalışmaları diğer tasarımcılar ile paylaşabilir hale gelebileceksiniz.

Dribbble Davetiyesini Nasıl Kazanabilirm?

1.Adım: Yapmanız gereken işlem oldukça basit, öncelikle aşağıdaki sosyal medya platformlarından herhangi bir tanesinde veya hepsinde VUUB’u takip etmelisiniz.

FacebookTwitterGoogle PlusPinterest

2.Adım: Aşağıdaki tweet metnini kendi Twitter hesabınızda paylaşmalısınız. (ReTweet)

Dribbble davetiyesi kazanmak için başvurdum, sen de şansını denemek ister misin? - http://vuub.in/1byLFTL @vuubnet #dribbble #dribbleinvite

3.Adım: Sitemizdeki yorum kutusuna online porföyünüz ile birlikte Twitter kullanıcı adınızı girmelisiniz.

Örnek Yorum:
Online Portföy Adresim: behance.net/ornek
Twitter Adresim: twitter.com/ornek

Dribble Davetiyesi Hakkında Detaylar:

Ekim ayı sonunda katılımcılar arasından en iyi portföye sahip olan iki okuyucumuz Dribbble davetiyelerini elde edecekler. Yine web sitemiz üzerinden kazanan okuyucularımızı duyuracağız ve her ihtimale karşı iki tane yedek talihlimiz de seçilmiş olacak.

Şimdiden tüm okuycularımıza bol şans dileriz, siz de Dribbble’ın özel topluluğuna katılmak için bu şansı mutlaka değerlendirin. Yapacağımız yeni hediye duyurularında tekrar görüşmek üzere hepinizin güzel bir hafta sonu geçirmenizi dileriz.

Kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...