Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7. Hafta | Fenerbahçe - Trabzonspor | 6.10.2013 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
blackhavvk said:

provoke edecek adam inönüde ederdi.geçiniz onu

adamın seçim kozu;

AZİZİ TOPRAĞA GÖMÜCEM.

ne işi var lan adamın beşiktaşla trol müsün nesin lol ya.
Mesaj tarihi:
bak hayr şunu diyorum,provokasyon heveslisi adam heryerde yapar bunu.beşiktaşla husumeti olmasına gerek yok,böyle ofsayt yapıdaki adam heryerde sorun çıkartırdı.

mevzuya takımlar arası husumet olarak bakma,karakter olarak bak.o manada düşün yazdığımı.
Mesaj tarihi:
Bende diyorum ki adamın beşiktaşla bir davası yok. Adamın beşitaş taraftarı yanında maç izleme hareketi bile Fenerbahçeye karşı yapacağı hareketleri için kredi toplama adınaydı. Olay ne beşiktaş dostluğuydu ne Temiz futbol adınaydı.

"Ben ki koskoca trabzon başkanı girdim beşiktaşlılar arasına maç izledim."
Adamın her lafının bi köşesinden sıkıştırdığı. "İşte ben böyle delikanlıyım" mesajınıda verdi.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe lige odaklanma ve Galatasaray'ın fetret dönemini iyi değerlendirir, fakat olur da kafa kafaya bir yarışa girilirse tekrar saha içi lideri eksikliğini çok çeker Fenerbahçe. Devre arasında acil lazım Holmen, Baroni falan 2 segment altı kadronun, Holmen çok koşuyor Baroni de 5 maçta 1 10/10 oynayıp kalan 4'ünde 2/10 oynuyor diye kadroda tutulmaz, hedef sadece lig bile olsa lazım iyi bir adam
Mesaj tarihi:
He ya.
Açıklamaya bakın...
"Trabzonspor Başkanı’na takınılan bu tavrı şık bulmuyorum, yanlış buluyorum. Burada misafir takıma karşı ev sahibi takımın taraftarlarının şişe ya da taşlarla saldırıda bulunulmasını çirkin buluyorum.

Bunlar birbirine karşı olumsuz gelişmeleri tetikliyor. Fenerbahçe seyircisi Trabzon’a giderse acaba ne olur sorusunu sormaya başlıyorsunuz Ben tüm bunlara rağmen TS Başkanı’nın olaylar karşısındaki tavrını da takdir ve tebrik ediyorum. Soğukkanlılıkla oradan ayrılmasını takdir ediyorum.”

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24871369.asp

Ne tavır takınmış? Dayılanmış herif.
Böyle yaparak aksine Fenerbahçe ve Trabzonspor camialarını iyice düşman yapıyor bence.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Fenerbahçe lige odaklanma ve Galatasaray'ın fetret dönemini iyi değerlendirir, fakat olur da kafa kafaya bir yarışa girilirse tekrar saha içi lideri eksikliğini çok çeker Fenerbahçe. Devre arasında acil lazım Holmen, Baroni falan 2 segment altı kadronun, Holmen çok koşuyor Baroni de 5 maçta 1 10/10 oynayıp kalan 4'ünde 2/10 oynuyor diye kadroda tutulmaz, hedef sadece lig bile olsa lazım iyi bir adam

Baroni ile başlayıp, kötü oynuyunca değiştirmek lazım. Eleman iyi oynayınca maçı domine ediyo.Üstüne bu sene veya seneye Türk olabilir baroni. Birde 2 sene Avrupaya gidemiyicek kadroya çok pahalı transferde yapılmaz. Risk alıp Alperi veya Salihi o bölgede oynatmak daha iyi olabilir.
Mesaj tarihi:
4 tane forvetle oynuyoruz ama bunlara pozisyon yaratacak top atacak bir beynimiz yok, vur ileri artık top kimde kalırsa.
Tamam bir Alex değil belki ama mutlaka bir oyun kurucu bulunması lazım bu takıma, Alperle Salihlen olacak iş değil bu, onların pişmesini beklemez koca kulüp, futbol zekası üst düzey birisinin mutlaka alınması lazım devrede.
  • Yeni Oluştur...