blindsnake Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Işığın her tonuna hasretim ben Toprak kokusuna ve her türlü sese Cesurca uzanmış gökyüzüne Ve diğer bütün insanlara Parmaklıklar ardında yalnızım ben Kaçış yoktur çürümüş bedenimden Bırakamam ardımda uykusuz gecelerimi Ve yıllar önce yitirdiğim hayallerimi Ayaz değildir beni üşüten Açlıktan değildir karnımın ağrısı Umutlarımı gömmüşüm bu gece Karnım tok sıcak yatağımda olsam nafile Kartal F Tipi'nden sevgiler.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 şiir niye yazıyon abi hapisteysen şu anda senin kaçış planını yapıyor olmamız lazım adam interneti kullanıyo hapıiste, şiir yazıyor ya
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 blackhavvk said: belki kaçırılmıştırnereye kaçırılmıştır abi kafan mı güzel
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Dışarıda ilham gelmiyordur, içeri girmiştir.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 İçeriden kaçırılmıştır abi.Kaç kaç diyorlardır kaçmam diyordur,şiire vermiştir kendisini.Sonra birisi senin geleceğin yok diyip bayıltıp kaçırmıştır dışarı?
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 başlığı içeriden yazmışlar diye değiştir bari :)
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 "Kaçış yoktur çürümüş bedenimden" ne kaçması abi şiiri okusanız anlıcaksınız zaten.
blindsnake Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 icphedia said: Doğru içeriden olacak yanlış yazmışız
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Fistan said: blackhavvk said: belki kaçırılmıştırnereye kaçırılmıştır abi kafan mı güzel of blackhavvk, çok komik lan gece gece durduramıyorum gülmemi, belki kaçırılmıştır yazmış adam.
blindsnake Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 İki de şiire yorum yapın boşverin içeriyi karışık buralar Şimdi 2 hafta sonra okuyunca hiç beğenmedim şahsen bi cacik olmaz benden(kafiye).
Öne çıkan mesajlar