Deltree Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 dalga geçmek için birşey yazmak gerekmiyor burda kodlar yazılıyor ve sonuçları tartışılıyor diye yazıyorum yani biri çıkıp bak bu ifler fazla ama bunun yerine şöyle yapsan daha mantıklı derse bende eyi vallah derim ve bunu değişir daha iyisini yaparım , yaparız ama kalkıp burda gereksiz yorumlar yapıp insanların sinirini bozmaya kimsenin hakkı yok ben burda bunu yazarak birşey kazanmıyorum aslında kazanmayı umuyordum kazanamadım. Çünkü birtane adam akıllı biri çıkıp kodlar hakkında yorum yapmadı sanırım sonuna kadarda yapmayacak ben kendi kendime yazıcam ve bitirecem eminimki kimsede tınlamayacak ve ben sırf işe başladığım için bitirmiş olacam. En sonunda ukalanın biri çıkıp bu kadar yazdın bize hazırlanmış olarak zipleyip yolla diyecek e bizde ozaman yaparmıyız yapmazmıyız bilmiyorum... fakat bununda sözünü önceden vermiştik bunu bitirince onuda yapacaz sanırım...[signature][hline]- SlayerTr - - SlayerTr'ye Üye Ol- - SlayerTr'de Chat Yap- - SlayerTr Forumlarını Oku- [Bu mesaj Deltree tarafından 31 Ekim 2004 03:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ellerine sağlık.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aydingun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 biri vb ne diye sormuştu Vb Visual Basic dimi? bende varda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 client işi sabır işi, en az uykusuz gecelerde hexadecimal kodlar arasında kaybolmadım :D Gerçi artık client yapma gibi bi kavram yok benim için. Uyku var :D[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 evet server için yeni connector yazılımı bitti verdiğimiz söz üzere eskisini kodları ile beraber veriyorum ancak şuan elimde değil yarın size çekeceğiniz linki vereceğim saygılar.. Para vermeye falan gerek yok ultima gönül işi[signature][hline]- SlayerTr - - SlayerTr'ye Üye Ol- - SlayerTr'de Chat Yap- - SlayerTr Forumlarını Oku- [Bu mesaj Deltree tarafından 15 Aralık 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar