Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Serverımız için connector yapımı...

Deltree

Öne çıkan mesajlar

dalga geçmek için birşey yazmak gerekmiyor burda kodlar yazılıyor ve sonuçları tartışılıyor diye yazıyorum yani biri çıkıp bak bu ifler fazla ama bunun yerine şöyle yapsan daha mantıklı derse bende eyi vallah derim ve bunu değişir daha iyisini yaparım , yaparız ama kalkıp burda gereksiz yorumlar yapıp insanların sinirini bozmaya kimsenin hakkı yok ben burda bunu yazarak birşey kazanmıyorum aslında kazanmayı umuyordum kazanamadım. Çünkü birtane adam akıllı biri çıkıp kodlar hakkında yorum yapmadı sanırım sonuna kadarda yapmayacak ben kendi kendime yazıcam ve bitirecem eminimki kimsede tınlamayacak ve ben sırf işe başladığım için bitirmiş olacam. En sonunda ukalanın biri çıkıp bu kadar yazdın bize hazırlanmış olarak zipleyip yolla diyecek e bizde ozaman yaparmıyız yapmazmıyız bilmiyorum... fakat bununda sözünü önceden vermiştik bunu bitirince onuda yapacaz sanırım...[signature][hline]- SlayerTr -
- SlayerTr'ye Üye Ol-
- SlayerTr'de Chat Yap-
- SlayerTr Forumlarını Oku-

[Bu mesaj Deltree tarafından 31 Ekim 2004 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
evet server için yeni connector yazılımı bitti verdiğimiz söz üzere eskisini kodları ile beraber veriyorum ancak şuan elimde değil yarın size çekeceğiniz linki vereceğim saygılar..
Para vermeye falan gerek yok ultima gönül işi[signature][hline]- SlayerTr -
- SlayerTr'ye Üye Ol-
- SlayerTr'de Chat Yap-
- SlayerTr Forumlarını Oku-

[Bu mesaj Deltree tarafından 15 Aralık 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...